Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2020.02.27.


3 legjobb csapatépítő kátékötlet

Céges csapatépítő? Adunk 3 játékötletet!

Egyre divatosabbak manapság a céges csapatépítők, de nem véletlenül, hiszen nem csak mindenki nagyon szereti őket, hanem egyébként rendkívül hatékonyak is tudnak lenni. Ha ti is éppen csapatépítő szervezése előtt álltok, akkor adnánk is néhány szuper ötletet, hogy mit csináljatok!

2020.02.14.


Egy kis kikapcsolódás neked is jár!

Egy kis kikapcsolódás neked is jár!

A mindennapok gondjai, a folyamatos teljesítési kényszer és a stressz mindenkit megvisel. Te sem bírod már tovább a pörgést és a folyamatos hajtást? Akkor állj meg egy kicsit, és töltődj fel egy wellness hétvége keretein belül, azt is mutatjuk hogyan!

2020.02.14.


Rossz lehelet

Rossz lehelet? Lehet, hogy ez a baj!

Rossz a leheleted? Sokan nem is tudják  mennyi minden állhat a rossz lehelet hátterében! Segítünk utánajárni, hogy ne legyen többé kellemetlen a szájszag.

2020.02.13.


Molett tavaszi ruhák 2020

3 tipp, hogy te legyél a legcsinosabb molettként tavasszal is

Végre elérkezett a várva-várt tavasz, ami egyet jelent azzal, hogy a ruhatárunkat teljesen lecseréljük. A szürke téli pulóverek helyét átveszik a lenge, és friss tavaszi ruhák. Adunk 3 tippet, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet ebből az évszakból is molettként!

2020.01.15.


Legjobb Plus Size tavaszi ruhák 2020

Ezeket a tavaszi Plus Size ruhákat te is imádni fogod!

Lassan végre elérkezik a tavasz, és ezzel egy időben végre lecserélhetjük a nagykabátokat színes, vidám tavaszi ruhákra. Ugye ti is várjátok már, mert mi nagyon! Mutatjuk is, hogy milyen Plus Size ruhák lesznek a legtrendibbek idén!

2019.12.31.


Hogyan szervezz meg egy konferenciát?

Hogyan szervezz meg egy konferenciát? Segítünk!

Téged bíztak meg egy céges konferencia megszervezésével, de azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá? Segítünk, elmondjuk mire kell figyelni, és azt is, hogy milyen buktatói szoktak lenni egy ilyen rendezvénynek!

2019.12.30.


Így szervezz meg egy esküvőt

Esküvő szervezési kisokos

Egy esküvő megszervezése nem egyszerű, rengeteg dologra oda kell figyelni egyszerre ahhoz, hogy minden tökéletesen alakulhasson. Mutatjuk lépésről, lépésre hogyan szervezz meg egy esküvőt!

2019.12.13.


Molett alkalmi ruha különleges eseményekre

Ilyen a tökéletes molett alkalmi ruha

A tökéletes alkalmi ruhát megtalálni nem egyszerű, főleg úgy, hogyha nem konfekció méretet hordasz. Most elmondjuk milyen egy tökéletes alkalmi ruha moletteknek.

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Ezekre ügyelj a nyári ruhatárad kiválasztásakor, ha Plus Size lány vagy!

Tovább


Nem csoda, ha Plus Size lányként is vágysz a csinos, divatos ruhadarabokra -a és a nyári szezonban szeretnéd Te is élvezni a laza anyagokat. Mikre kell mégis ügyelned az előnyös megjelenésért? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

3 legjobb csapatépítő kátékötlet

Tovább


Egyre divatosabbak manapság a céges csapatépítők, de nem véletlenül, hiszen nem csak mindenki nagyon szereti őket, hanem egyébként rendkívül hatékonyak is tudnak lenni. Ha ti is éppen csapatépítő szervezése előtt álltok, akkor...