Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2019.11.18.


Molett ruhák karácsonyra

Így legyél csinos karácsonykor is molettként!

Azt hiszed molettként nem lehet csinosan és divatosan öltözködni? Már nem is erőlködsz, hogy találj egy csinos ünnepi ruhát karácsonyra? Hidd el, attól, hogy nem konfekció méretet hordasz lehetsz csinos a karácsonyi ünnepi ebéden, és céges bulin is! Mutatjuk, hogyan!

2019.10.28.


Hasznos ajándékok gyerekeknek

Legjobb ajándék ötletek kislányoknak

A gyerekeknek való ajándék vásárlás sokszor nem is olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. Nem elég azt figyelembe venni, hogy minek örülne, habár legtöbbször ezt is elég nehéz kitalálni, azt is figyelembe kell venni, hogy valami olyat válasszunk, ami fejlődésére is jó hatással van. Ezért most összeszedtünk...

2019.10.24.


Drónos fotózás

Készíts Lélegzetelállító felvételeket a levegőből!

Nagyon népszerű szabadidős tevékenységgé vált az évek során a drónozás, kinek nincs olyan ismerőse, aki legalább hobbi szinten ne drónozna? Már azon sem lepődik meg senki, ha egy kirándulás során elrepül felette egy drón, pár éve pedig ez még nem volt természetes. 

2019.09.19.


Most te is megtudhatod, hogy mire kell figyelni az üzleti vacsora megszervezéséhez

Tippek az üzleti vacsora megszervezéséhez

Az üzleti vacsorák nagyon fontosak karrierépítés szempontjából. Ha az üzleti vacsora megszervezése rád vár, akkor ezeket a tippeket mindenképp el kell olvasnod! 

2019.09.13.


Hogyan válasszunk gyerekzsúrra ajándékot?

Hogyan válasszunk gyerekzsúrra ajándékot?

Ha gyermeked van, minden bizonnyal találkozol a gyerekzsúrok kihívásaival is. Te is rendezel majd ilyet, de gyakrabban gyermekedet hívják meg ezekre az eseményekre, és ilyenkor rád hárul az ajándékválasztás… ami nem mindig könnyű feladat. 

2019.09.13.


Női ruhák nagy méretben a legjobb webshopból

Miért vásárolj webshopból molettként?

Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik bármelyik üzletben találnak testalkatuknak megfelelő ruhákat. Nem kell hosszas utat megtenniük azért, hogy ellátogassanak egy olyan boltba, ahol talán lesz egy-két ruha, ami rájuk megy. És ha még jó is a méret, lehet, hogy egyáltalán nem lesz jó a színe, mintája, stílusa....

2019.07.19.


Divat 70 kiló felett

Divat 70 kiló felett: lehetséges?

Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik, külön utakon jár – de valóban érdemes ilyen különbséget tenni az irányvonalak között?

2019.07.09.


Ezekkel fotózz a nyaraláson!

Ezeket a kütyüket vidd magaddal a nyarlásra!

Szeretnéd megörökíteni a legszebb pillanatokat a nyaralás során? Mutatjuk a 2019-ben legnépszerűbb kütyüket a szuper felvételekért, amelyeket Te is imádni fogsz!

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Molett ruhák karácsonyra

Karácsonyi ruhák moletteknek


Azt hiszed molettként nem lehet csinosan és divatosan öltözködni? Már nem is erőlködsz, hogy találj egy csinos ünnepi ruhát karácsonyra? Hidd el, attól, hogy nem konfekció méretet hordasz lehetsz csinos a karácsonyi ünnepi ebéden,...

Hasznos ajándékok gyerekeknek

Legjobb játékok kislányoknak


A gyerekeknek való ajándék vásárlás sokszor nem is olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. Nem elég azt figyelembe venni, hogy minek örülne, habár legtöbbször ezt is elég nehéz kitalálni, azt is figyelembe kell venni, hogy valami...