Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2018.07.18.


Nézd meg, hogy milyen hatással van a kávé a szervezetedre!

Ismerd meg a kávé jótékony hatásait!

Tudtad, hogy a kávénak számtalan jótékony hatása van a szervezetünkre, a testünkre? A következőkben bemutatjuk, hogy miért érdemes rendszeresen kávéznod! 

2018.06.05.


puskázás mesterfokon, puska készítés, puskázási módszerek

Tippek puskázáshoz

Minden diák számára égető kérdés, hogy mitévő legyen, ha nem tudott felkészülni a vizsgájára/dolgozatára és nem sok van már a számonkérés időpontjáig. Nyilvánvaló, hogy nem célravezető, ha valaki folyamatosan puskázik, hiszen csalással nem tanul semmi pluszt az ember, viszont előfordul sajnos mindenkivel, hogy...

2018.03.26.


Néhány igazán hasznos tavaszi esküvői tipp

Tavaszi esküvői tippek

Vészesen közeledik az esküvőszezon! Ha te is tavasszal mondod ki a boldogító igent, akkor itt az idő, hogy mélyen beleásd magad a szervezésbe! Ehhez adunk némi segítséget! 

2018.03.26.


Városligeti Csónakázó tó

Hova menj tavasszal?

Mind nagyon várjuk már, hogy jöjjön a tavasz, és hogy miért is?! Rengeteg programlehetőség a szabadban és a jó időben, a napsütésben!

2018.03.01.


Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes sminkelned 40 felett!

Így sminkelj 40 felett

40 felett egy kicsit érdemes átalakítanod a sminkelési rutinodat. Bemutatjuk, hogy milyen sminkeket érdemes előnyben részesítened, ha elmúltál 40! 

2018.02.22.


Szálloda szoba

Budapesti szálláshely típusok

El szeretnél látogatni Budapestre, és nem tudod hol szállj meg? 

2018.02.16.


DJI Inspire

DJI Inspire a legjobb drón

A DJI Inspire a DJI legjobb drónjának számít. Ezeket a drónokat nem kifejezetten hobbi céljából használják, hanem sokkal inkább egy professzinális célre, mezőgazdasági drónnak is nevezik.

2018.02.12.


takarító hölgy

Eseti nagytakarítás

Téged is leterhel a rengeteg munka, örülsz ha hazaérsz a családodhoz, és pihenthetsz egy kicsit hétvégén? Ötleted sincs, hogy mikor fogsz sort keríteni egy alapos nagytakarításnak? 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Néhány időtálló ruhadarab az exkluzív megjelenésért

Tovább


Ha szeretnél exkluzív megjelenést elérni, van néhány olyan időtálló ruhadarab, amit mindenképp be kell szerezned! A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat!