Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2017.06.20.


kerítés tisztítása

Kerítés tisztítása egyszerűen

Miért van az, hogy mindenki nagy műgonddal választja ki a számára leginkább tetsző kerítést, viszont valahogy a tisztítására már nem szán elég időt? Hiába gondoljuk azt, hogy az eső lemossa kerítésünket, ha valóban azt szeretnénk, hogy szép legyen házunk előkertje (melynek látványához egyértelműen...

2017.06.20.


Kellemetlen éttermi esetek

A legkellemetlenebb dolgok, amelyek történhetnek veled egy étteremben

Veletek is előfordultak már kellemetlen, kínos dolgok, mikor étteremben jártatok? Mit kell vagy mit illik ilyenkor tenni? Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy szerintünk mik a legkellemetlenebb esetek és mit ildomos ilyenkor tennetek. 

2017.06.20.


hotelszoba

Hogyan válasszunk szállást Budapesten?

Mikor ismerőseink vidékről, vagy akár külföldről felteszik nekünk a kérdést, hogy tudunk-e ajánlani egy jó szállodát, akkor sokan gondban vagyunk, mi most segítünk ebben. Íme a legjobb szálláshelyek ismérvei.

2017.05.30.


Budai Várnegyed

Budai Várnegyed

A budai Várnegyed Budapest I. kerületének egyik városrésze Vár néven. 1987 óta az UNESCO Világörökség listáján Budai várnegyed néven szerepel. 

2017.04.19.


Csapatépítés helyszín - Sikeres csapatépítés alapfeltételei

Csapatépítők alapjai, hogy igazán sikeres és felejthetetlen élményt szerezz csapatodnak.

2017.04.10.


Környezetbarát tisztítószerek

Környezetbarát tisztítószerek - Takarítás környezetbarát szerekkel

Nem kell vegyszereket használnod ahhoz, hogy tökéletesen tiszta legyen az otthonod. Mutatumk néhány szuper környezetbarát tisztítószert! 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Néhány időtálló ruhadarab az exkluzív megjelenésért

Tovább


Ha szeretnél exkluzív megjelenést elérni, van néhány olyan időtálló ruhadarab, amit mindenképp be kell szerezned! A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat!