Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2017.07.26.


húsleves recept

Húsleves - Mindannyiunk kedvenc étele: a vasárnapi ebéd

Mindannyiunk egyik nagy kedvence - a húsleves - elkészítését tekintve nem tartozik a bonyolult ételek közé, és hatalmas népszerűségnek is örvend egyben. Ha még csak most barátkozol a főzés tudományával, akkor ezt a fogást készítsd el a vendégeknek!

2017.07.14.


legénybúcsú Budapesten - legyen-e sztriptíztáncos?

Legyen-e sztiptíztáncos a legénybúcsún vagy sem?

Rajtunk és a társaságon múlik, hogy milyen vicces feladatokkal készülünk a legénybúcsúra, mit hozunk ki az estéből.

2017.06.25.


Nézd meg te is a legkülönlegesebb látnivalókat Budapesten!

A legkülönlegesebb látnivalók Budapesten

Budapest egy igazán csodálatos város, ahol számtalan gyönyörű nevezetességet tekinthetünk meg.  Bemutatjuk, hogy melyek azok a látnivalók, amiket te sem hagyhatsz ki, ha a fővárosban jársz! 

2017.06.21.


Így takarítsunk ki gyorsan házibulik után

Ha házibulit tartunk, akkor bizony számolnunk kell azzal, hogy a másnapot, vagy legalábbis egy részét takarítással kell majd töltenünk. Természetesen dönthetünk amellett is, hogy helyszínt bérelünk erre a célra, de amennyiben mégis a házibuli mellett tesszük le a voksunkat, akkor ezeket a tanácsokat célszerű megfogadnunk.

2017.06.20.


kerítés tisztítása

Kerítés tisztítása egyszerűen

Miért van az, hogy mindenki nagy műgonddal választja ki a számára leginkább tetsző kerítést, viszont valahogy a tisztítására már nem szán elég időt? Hiába gondoljuk azt, hogy az eső lemossa kerítésünket, ha valóban azt szeretnénk, hogy szép legyen házunk előkertje (melynek látványához egyértelműen...

2017.06.20.


Kellemetlen éttermi esetek

A legkellemetlenebb dolgok, amelyek történhetnek veled egy étteremben

Veletek is előfordultak már kellemetlen, kínos dolgok, mikor étteremben jártatok? Mit kell vagy mit illik ilyenkor tenni? Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy szerintünk mik a legkellemetlenebb esetek és mit ildomos ilyenkor tennetek. 

2017.06.20.


hotelszoba

Hogyan válasszunk szállást Budapesten?

Mikor ismerőseink vidékről, vagy akár külföldről felteszik nekünk a kérdést, hogy tudunk-e ajánlani egy jó szállodát, akkor sokan gondban vagyunk, mi most segítünk ebben. Íme a legjobb szálláshelyek ismérvei.

2017.05.30.


Budai Várnegyed

Budai Várnegyed

A budai Várnegyed Budapest I. kerületének egyik városrésze Vár néven. 1987 óta az UNESCO Világörökség listáján Budai várnegyed néven szerepel. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Ezekre ügyelj a nyári ruhatárad kiválasztásakor, ha Plus Size lány vagy!

Tovább


Nem csoda, ha Plus Size lányként is vágysz a csinos, divatos ruhadarabokra -a és a nyári szezonban szeretnéd Te is élvezni a laza anyagokat. Mikre kell mégis ügyelned az előnyös megjelenésért? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

3 legjobb csapatépítő kátékötlet

Tovább


Egyre divatosabbak manapság a céges csapatépítők, de nem véletlenül, hiszen nem csak mindenki nagyon szereti őket, hanem egyébként rendkívül hatékonyak is tudnak lenni. Ha ti is éppen csapatépítő szervezése előtt álltok, akkor...