Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2017.08.30.


Kellemes kikapcsolódás a hűvös napokra

Egy fantasztikus program a hideg napokra

Mikor beköszönt a hideg, akkor ki szeretné kidugni az orrát? Inkább otthonunk melegében, egy habos kakaót szürcsölgetve olvassuk kedvenc könyvünket, vagy nézzük meg szeretett filmjeink egyikét. Igazunk van?  

2017.08.24.


A Világ Legszebb Kávéháza, a New York Café

Egy budapesti kávéház, amit a világ legszebbjének választottak

Tudtad, hogy Magyarországon található a világ legszebb kávéháza? Ismerd meg te is a New York Café-t, aminek a világ minden tájáról a csodájára járnak!  

2017.08.15.


Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes a munkahelyeden öltözködnöd molettként!

Munkahelyi öltözködés molettként - Mire érdemes figyelni?

Manapság nagyon fontos az igényes megjelenés – de lehetséges stílusosan öltözködni, ha közben professzionális megjelenést vár el tőlünk az irodai dress code, ráadásul plus size alkatunk van? 

2017.07.26.


húsleves recept

Húsleves - Mindannyiunk kedvenc étele: a vasárnapi ebéd

Mindannyiunk egyik nagy kedvence - a húsleves - elkészítését tekintve nem tartozik a bonyolult ételek közé, és hatalmas népszerűségnek is örvend egyben. Ha még csak most barátkozol a főzés tudományával, akkor ezt a fogást készítsd el a vendégeknek!

2017.07.14.


legénybúcsú Budapesten - legyen-e sztriptíztáncos?

Legyen-e sztiptíztáncos a legénybúcsún vagy sem?

Rajtunk és a társaságon múlik, hogy milyen vicces feladatokkal készülünk a legénybúcsúra, mit hozunk ki az estéből.

2017.06.25.


Nézd meg te is a legkülönlegesebb látnivalókat Budapesten!

A legkülönlegesebb látnivalók Budapesten

Budapest egy igazán csodálatos város, ahol számtalan gyönyörű nevezetességet tekinthetünk meg.  Bemutatjuk, hogy melyek azok a látnivalók, amiket te sem hagyhatsz ki, ha a fővárosban jársz! 

2017.06.21.


Így takarítsunk ki gyorsan házibulik után

Ha házibulit tartunk, akkor bizony számolnunk kell azzal, hogy a másnapot, vagy legalábbis egy részét takarítással kell majd töltenünk. Természetesen dönthetünk amellett is, hogy helyszínt bérelünk erre a célra, de amennyiben mégis a házibuli mellett tesszük le a voksunkat, akkor ezeket a tanácsokat célszerű megfogadnunk.

2017.06.20.


kerítés tisztítása

Kerítés tisztítása egyszerűen

Miért van az, hogy mindenki nagy műgonddal választja ki a számára leginkább tetsző kerítést, viszont valahogy a tisztítására már nem szán elég időt? Hiába gondoljuk azt, hogy az eső lemossa kerítésünket, ha valóban azt szeretnénk, hogy szép legyen házunk előkertje (melynek látványához egyértelműen...

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...

5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!