Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez!

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2017.06.20.


kerítés tisztítása

Kerítés tisztítása egyszerűen

Miért van az, hogy mindenki nagy műgonddal választja ki a számára leginkább tetsző kerítést, viszont valahogy a tisztítására már nem szán elég időt? Hiába gondoljuk azt, hogy az eső lemossa kerítésünket, ha valóban azt szeretnénk, hogy szép legyen házunk előkertje (melynek látványához egyértelműen...

2017.06.20.


Kellemetlen éttermi esetek

A legkellemetlenebb dolgok, amelyek történhetnek veled egy étteremben

Veletek is előfordultak már kellemetlen, kínos dolgok, mikor étteremben jártatok? Mit kell vagy mit illik ilyenkor tenni? Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy szerintünk mik a legkellemetlenebb esetek és mit ildomos ilyenkor tennetek. 

2017.06.20.


hotelszoba

Hogyan válasszunk szállást Budapesten?

Mikor ismerőseink vidékről, vagy akár külföldről felteszik nekünk a kérdést, hogy tudunk-e ajánlani egy jó szállodát, akkor sokan gondban vagyunk, mi most segítünk ebben. Íme a legjobb szálláshelyek ismérvei.

2017.05.30.


Budai Várnegyed

Budai Várnegyed

A budai Várnegyed Budapest I. kerületének egyik városrésze Vár néven. 1987 óta az UNESCO Világörökség listáján Budai várnegyed néven szerepel. 

2017.04.19.


Csapatépítés helyszín - Sikeres csapatépítés alapfeltételei

Csapatépítők alapjai, hogy igazán sikeres és felejthetetlen élményt szerezz csapatodnak.

2017.04.10.


Környezetbarát tisztítószerek

Környezetbarát tisztítószerek - Takarítás környezetbarát szerekkel

Nem kell vegyszereket használnod ahhoz, hogy tökéletesen tiszta legyen az otthonod. Mutatumk néhány szuper környezetbarát tisztítószert! 

2017.04.03.


Nézd meg, hogy mit árul el rólad a cipőd!

Mit árul el rólad a kedvenc cipőd?

Sokan nem tudják, de rengeteget elárul rólunk a kedvenc cipőnk. Bemutatjuk, hogy mit mond rólad a cipő, amit rendszeresen hordasz!  

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
rendezvény koronavírus alatt

Tovább


A koronavírus feje tetejére állította az egész világot, minden kimozdult a megszokott kerékvágásból, és ez bizony a rendezvények szervezését is érintette. Bármilyen esemény van, amin több ember találkozik, különösen...

Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...