Melyik a legjobb kamerastabilizátor ma?

Hirdetés
Hirdetés

2019.06.25.

Cikkek

Melyik a legjobb kamerastabilizátor ma?


Melyik a legjobb kamerastabilizátor ma?

A kamerastabilizátorok a mobiltelefonok kameráinak fejlődésével együtt rendkívül népszerű termékek lett. Ezek segítségével kiküszöbölhetőek a ferde, elmosódott fotók – és akár profi felvételeket is készíthetsz! De melyiket érdemes választani?


A DJI ezen a területen is egyeduralkodónak látszik

A DJI cég a drónok körében minden kétséget kizáróan egyeduralkodó, egyre inkább úgy néz ki azonban, hogy a kamerastabilizátorok forgalmazásában is erre törekszik. Nem is csoda, hogy a legtöbbet ajánlott és vásárolt gép ezúttal is egy DJI termék.

 

A legjobb kamerastabilizátor: A DJI Osmo Mobile 2 

A DJI Osmo Mobile 2 már nem csak egy kép stabilizátor. Márciusi megjelenésével óriásit tarolt a piacon, mert nem csak új funkciókat kapott, de fele annyiba kerül, mint elődje a DJI Osmo Mobile. 

 

Telefonos fotózás profi szinten

Ha profi felvételeket szeretnél csinálni menet közben a kedvenc Iphone-oddal, akkor ez a kis szerkezete a tökéletes választás számodra. Nem csak az egyenletes kamera mozgásban lesz segítségedre a DJI Osmo mobile 2, de új elképesztő funkciókat is kapott. Az arckövető funkciója már szinte teljesen helyettesít egy amatőr operatőrt, ezen kívül az új timelapse funkciója szinte elvégzi helyetted a munka nagy részét. Ha Te is szeretnél mozis minőségű, remegéstől mented felvételeket, akkor számodra kihagyhatatlan lesz a DJI új fejlesztése az Osmo mobile 

 

Egyszerű felhasználás, tökéletes működés

A kis motorok melyek a garantáltan stabil felvételekért felelnek, egyszerűen elképesztő módon dolgoznak, amint bekapcsolod. A használata, és a kalibrálása végtelenül egyszerű, és ezzel tökéletes helyettesítője lett a régről ismert szelfi botoknak. Ne habozz, válaszd Te is a DJI Osmo mobile 2-t.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Divat 70 kiló felett

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...

Ezekkel fotózz a nyaraláson!

Tovább


Szeretnéd megörökíteni a legszebb pillanatokat a nyaralás során? Mutatjuk a 2019-ben legnépszerűbb kütyüket a szuper felvételekért, amelyeket Te is imádni fogsz!