Lakberendezés ötletek: 5 tipp, hogy igazán otthonossá tedd a lakásodat

Hirdetés
Hirdetés

2020.06.30.

Cikkek

5 tipp, hogy igazán otthonossá tedd a lakásodat


5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!


#1: Használj színeket!

Tévedés azt gondolni, hogy a magazinokban látott fekete-fehér, néhol bézs, esetleg arany színvilágú lakások otthonosak. Minden otthonba kell egy kis szín, ne félj ezeket használni! Vesd be a kedvenc színedet, és keress valami hozzá harmonizálót! Persze nem szabad túlzásba esni, elég, ha egy-egy falrészlet kap valami élénkebb színt, vagy a kanapét dobod fél néhány díszpárnával, esetleg színes sötétítőt választasz!

 

#2: Tegyél ki személyes tárgyakat!

Lehet bármennyire modern, lakberendezési újságba illő is az otthonod, ha nincsen benne semmi, mi te vagy, amihez személyes emlék köt, akkor nem fogod otthonosnak érezni a környeztet. Nyugodtan tegyél ki nyaralásról hozott szuveníreket, ajándékba kapott díszeket, vagy amit csak szeretnél, ettől lesz saját stílusa a lakásnak, ami igazán jó hangulatot áraszt majd.

 

#3: A képekkel sem kell spórolni!

A személyes tárgyakon túl a saját fotók teszik még igazán hangulatossá a lakást. És ha jól csinálod, akkor nem csak sok kellemes pillanatot fog okozni az emlékek visszaidézése, hanem még stílusos is lesz. Nyomtasd ki a fotókat például egységesen fekete fehérben, és rakd ki valami geometriai alakzatban!

 

#4: Szerezz be olyan tárgyakat, amilyeneket szeretnél!

Ez a te otthonod, te döntöd el, hogy mi lesz benne! Olyan berendezési tárgyakkal tedd tele, amilyenekkel szeretnéd, nincsenek semmiféle korláttok, ha te nem szeretnél dohányzóasztalt a nappalidba, akkor nem kell venned! Ha te inkább csocsózni szeretnél, mint tévét nézni, akkor egy hobbi csocsóasztal vásárlás
a legjobb döntés!

 

#5: Növények!

A növények nagyon hasznosak, nemcsak megszűrik a levegőt, és ezzel frissé teszik a helyiséget, hanem otthonos közeget is teremtenek. Ráadásul a zöld növények, most a lakberendezésben is hódítanak!

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
rendezvény koronavírus alatt

Tovább


A koronavírus feje tetejére állította az egész világot, minden kimozdult a megszokott kerékvágásból, és ez bizony a rendezvények szervezését is érintette. Bármilyen esemény van, amin több ember találkozik, különösen...

Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...