Most te is megtudhatod, hogy mire kell figyelni az üzleti vacsora megszervezéséhez!

Hirdetés
Hirdetés

2019.09.19.

Cikkek

Tippek az üzleti vacsora megszervezéséhez


Most te is megtudhatod, hogy mire kell figyelni az üzleti vacsora megszervezéséhez

Az üzleti vacsorák nagyon fontosak karrierépítés szempontjából. Ha az üzleti vacsora megszervezése rád vár, akkor ezeket a tippeket mindenképp el kell olvasnod! 


1. Add meg a módját!

 

Egyik üzleti étkezést sem stílusos a sarki kifőzdébe tervezni, és ez az üzleti vacsorára még inkább igaz. Válasszunk olyan éttermet, amely illeszkedik a megbeszélés tárgyához és színvonalához. Nem kell a legelegánsabb étteremhez ragaszkodni, és homárral, drága pezsgővel kínálni a vendégeinket, elég ha keresünk egy elegáns, szolid helyet, amellyel biztosan nem maradunk szégyenben vendégeink, feletteseink előtt. 

Ha szeretnéd megtalálni a megfelelő helyszínt, ide kattintva fedezheted fel a legjobbakat: céges karácsonyi party helyszínek Budapesten

 

2. Válassz olyan helyet, amelyet ismersz!

 

Számos olyan éttermet lehet találni, amely tökéletes lehet egy üzleti vacsora lebonyolításához, mégis jobban jársz, ha egy szerényebb, de általad ismert helyre szervezed az eseményt. Sokkal nagyobb magabiztossággal futhatsz neki az estének, ha ismered menüt, a felszolgálókat, a helyi “szokásokat”.

 

3. Érkezz korán!

 

Az üzleti vacsora sok ponton kicsúszhat az irányításunk alól, ezért érdemes vendégeink előtt érkezni a vacsora helyszínére. Amellett, hogy rendkívül elegáns házigazdaként fogadni a résztvevőket, eszünkbe juthat néhány apróság, amivel gördülékenyebbé tehetjük az estét. Névtáblák kihelyezése, névjegyek a poharak alá, apró ajándékok elhelyezése az asztalon, mind-mind sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy vendégeink megfelelő hangulatban indítsák a megbeszélést.

Forrás

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Ezekre ügyelj a nyári ruhatárad kiválasztásakor, ha Plus Size lány vagy!

Tovább


Nem csoda, ha Plus Size lányként is vágysz a csinos, divatos ruhadarabokra -a és a nyári szezonban szeretnéd Te is élvezni a laza anyagokat. Mikre kell mégis ügyelned az előnyös megjelenésért? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

3 legjobb csapatépítő kátékötlet

Tovább


Egyre divatosabbak manapság a céges csapatépítők, de nem véletlenül, hiszen nem csak mindenki nagyon szereti őket, hanem egyébként rendkívül hatékonyak is tudnak lenni. Ha ti is éppen csapatépítő szervezése előtt álltok, akkor...