Megéri természetes kozmetikumokat vásárolni? Miért jobbak a természetes kozmetikumok?

Főoldal > Megéri természetes kozmetikumokat vásárolni?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megéri természetes kozmetikumokat vásárolni?


2022/05/23
VN

Manapság egyre divatosabbak a természetes kozmetikumok. A boltokban megfordulva egyre több zöld címkével találkozhatunk a polcokon. Vajon megéri természetes kozmetikumokat választani, és ha igen miért? Ennek jártunk most utána!

Megéri természetes kozmetikumokat vásárolni?

Természetes kozmetikum: jobb formula, jobb eredmények

Az organikus, természetes, tiszta szépségápolási márkák nagy figyelmet fordítanak a minőségre, arra, hogy magas koncentrációban tartalmazzák a kiváló minőségű összetevőket. Ezek a márkák kiküszöbölik a káros vegyszereket, melléktermékeket, mindenféle olcsó töltőanyagok nélkül készülnek el a termékek. Noha az olyan általános töltőanyagok, mint a kőolaj és az ásványolaj, nem feltétlenül károsak, inaktív összetevők, amelyek nem kínálnak valódi hasznot azon kívül, hogy segítik az általuk megszokott termék flakonját feltölteni. A jótékony összetevőket nagy koncentrációban tartalmazó formulák használatával a természetes szépségápolási termékek sokkal többet kínálnak a pénzedért, tehát bár drágábbak, mégis jobban jársz velük.

 A természetes kozmetikumok hosszabb élettartamú termékek

Amint azt fentebb tárgyaltuk, a természetes és bio szépségápolási termékek magasabb koncentrációban tartalmaznak jótékony növényi összetevőket. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egyszerre kevesebb termékre van szükség, mivel az eredmények hamarabb érződnek, nem kell sokáig használnod őket. Még egy érv amellett, hogy bár az árcédulán magasabb az ár, a kis tégelyed többet fog érni, így sokat tudsz spórolni. Többletköltségnek tűnhet, de ez egy jó hosszútávú befektetés.

 

A természetes kozmetikumok fenntarthatóbbak

Az olcsó árak fenntartása érdekében a nem biokozmetikai és szépségápolási márkák jellemzően tömegesen állítják elő termékeiket a tengerentúlon olcsón előállított alapanyagokból- ez abszolút nem fenntartható. Szemben a természetes márkákkal, akiknek a céljuk a minél kevesebb feldolgozás, utaztatás, hiszen friss alapanyagokról van szó. Bár a hosszú eltarthatóság jó dolognak tűnik, általában biztos jele annak, hogy a termék üres töltőanyagokat és erős kémiai tartósítószereket tartalmaz. Mivel a kémiai tartósítószert nem tartalmazó alapanyagok lejárati ideje gyorsabb, a tiszta termékeket általában kisebb tételekben állítják elő – vagyis nagyobb figyelmet fordítanak a precizitásra és a minőségre. Ez jobb neked, és a természetnek is!

 

A természetes kozmetikumok szabályozva vannak

A kozmetikai ipar az egyik legszennyezőbb iparág a világon, és ha bár számos szabályzás van már manapság, még mindig nagyon sok olyan összetevő kerül a tubusokba, amiről sokan nem is tudják, hogy miből vannak. Az a rengeteg apró betű, vegyi anyag, kiolvasni sem lehet, milyen kemikália nem tesz jót se nekünk, se a növényeknek, és azoknak állatoknak sem, akiken kísérleteznek. Viszont a természetes, bio, vagy éppen gyógyszertári krémek előállításának körülményei nagyon szigorúan vannak szabályozva. A száraz bőr hidratálására kiválóan alkalmas Ceralbin termékek gyógyszertári minőségben készülnek, kizárólag magas minőségű, gyógyszertárilag bevizsgált alapanyagot tartalmaznak, és csakis természetes összetevők vannak bennük. 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ceralbin (@ceralbin) által megosztott bejegyzésLegfrissebb cikkek


Hogyan segíti az asszisztens egy házi orvos munkáját?
Az asszisztensek az egészségügyi szektorban nélkülözhetetlen szerepet töltenek be, és a házi orvosi praxisokban is kulcsfontosságúak a hatékony betegellátás és az egészségügyi szolgáltatások biztosításában.
Mi a szálloda menedzsment, és milyen egy jó hotel menedzser?
A szálloda menedzsment és a hotel menedzser szerepe kulcsfontosságú a szálloda hatékony működésében és sikerében, és ezek a területek számos különféle feladatot és kihívást foglalnak magukban. 
Így tedd a lakást télen meleggé, nyáron hűvössé
A lakás hőmérsékletének szabályozása fontos a komfortérzet és az energiatakarékosság szempontjából is. Íme, néhány tipp, hogyan tarthatod lakásodat kellemes hőmérsékleten télen és nyáron is.
Életmódtanácsok egy helyen!

Te is szeretnél egy egészségesebb életmódot kialakítani mindennapjaid során? Kövesd az oldalunkat, ugyanis számtalan módszert és tanácsot találsz az egészséges életmód cikkjeink között. Az egészséges életmód kialakítása nem olyan bonyolult, mint gondolnád! Tarts velünk, mert mi segítünk, hogyan tudsz egészségesebben táplálkozni és a mozgás terén is mutatunk hasznos edzés terveket és gyakorlatokat, amiket érdemes kipróbálnod annak érdekében, hogy egy egészségesebb életmódot tudj kialakítani!

Segítség a munka és a tanulás terén!

Közeleg a vizsgaidőszak? Vagy a munkahelyeden húzós időszaknak nézel elébe? Tanulási módszereinkkel és teljesítmény növelő tippjeinkkel egyszerűen felkészülhetsz a közelgő vizsgákra vagy a kemény hétköznapokra a munkahelyeden! Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez.

Lakberendezés és felújítás

Ti is lakásfelújításra készültök, vagy esetleg egy kis új színt vinnél otthonodba? Olvasd el lakberendezés és felújítás cikkjeinket a weboldalon! Számos lakberendezési praktika és tipp, amiből inspirálódhatsz és felkészülhetsz a nagyház átalakításra!

Kitekintő

Oldalunkon számos cikket és érdekességet találhatsz, ami segít felkészíteni az élet apróbb és nagyobb kihívásaira, legyen szó akár munkáról, tanulásról, akár egy új egészségesebb életmód bevezetéséről vagy lakásfelújításról, nálunk bátran inspirálódhatsz, ugyanis segítünk a felkészülésben!