Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?

Hirdetés
Hirdetés

Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?


Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?

Mindig hatalmas öröm, ha a családba, ismeretségi körbe új kisbaba érkezését várjátok – vagy éppen ti magatok készültök a szülői létre. Az újszülöttet pedig ildomos megajándékozni! De mégis, mit érdemes venni egy kisbabának, ami hasznos is, vidám is, a baba is szereti? Mutatjuk a legnépszerűbb ajándékokat, amelyek közül bátran válogathatsz, akár közeli ismerősöd, akár távoli rokonod is az illető, aki babát vár! 


Ajándék ötletek babáknak: ezeket érdemes választani!

Csörgők, rágókák

Az egyik legklasszikusabb megoldás a csörgők, rágókák vásárlása a kisbaba számára. Bár tény, hogy ezeket gyakran kapják ajándékba az újszülöttek, de ez nem is okoz semmilyen problémát, ugyanis erőteljesen fogyóeszköznek minősülnek. Ha biztosra akarsz menni, nem szeretnél vagyonokat költeni a babaváró ajándékra, ez tökéletes megoldás! 

 

Játszószőnyegek

Vidám, színes, gyakran még zenél is – és a kisbaba néhány hetes korától sok-sok időt tölt benne, hiszen leköti figyelmét. Ez nem csak az édesanyának jelenthet egy kis felüdülést, egy picike pihenést, de a gyermek számára is fontos lehet: kis fejét forgatva, a lógó játékokat követve ugyanis a nyak mozgását is segítik ezek a játékok, ami rendkívül fontos ebben az időszakban! 

 

Plüssök

Ha valami igazán kedves dologgal szeretnéd megajándékozni az újszülöttet, amelyet akár felnőtt korára is eltehet majd emlékként, a plüssállatok tökéletes megoldást nyújtanak. Amennyiben ilyesmit választanál babaváró ajándékötletként, mindenképp ügyelj a minőségre! Újszülött babáknak csakis a kifejezetten neki gyártott anyagú „Baby Safe” feliratú plüssöket érdemes adni, hiszen minden más állatkának hullhat a szőre – ezzel kellemetlenséget okozva a gyermeknek.

 

Alvókák, rongyik

Szinte minden babának van egy kedvenc rongyija, alvókája – amely nélkül egy lépést nem lehet vele tenni. Ezt minden esetben ő választja ki az ajándékba kapottak közül: van, aki rögtön megtalálja a „szerelmet”, és van, akinek csak a harmadik, negyedik rongyi válik igazi kedvenccé. Az azonban biztos, hogy egy ilyen, szintén Baby Safe rongyi is top ajándékötlet! 

 

 

Ossza meg!

Vissza: A tanulási módszerek csak...
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?

Tovább


Mindig hatalmas öröm, ha a családba, ismeretségi körbe új kisbaba érkezését várjátok – vagy éppen ti magatok készültök a szülői létre. Az újszülöttet pedig ildomos megajándékozni! De mégis, mit érdemes venni egy...

Divat 70 kiló felett

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...