Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?

Hirdetés
Hirdetés

Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?


Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?

Mindig hatalmas öröm, ha a családba, ismeretségi körbe új kisbaba érkezését várjátok – vagy éppen ti magatok készültök a szülői létre. Az újszülöttet pedig ildomos megajándékozni! De mégis, mit érdemes venni egy kisbabának, ami hasznos is, vidám is, a baba is szereti? Mutatjuk a legnépszerűbb ajándékokat, amelyek közül bátran válogathatsz, akár közeli ismerősöd, akár távoli rokonod is az illető, aki babát vár! 


Ajándék ötletek babáknak: ezeket érdemes választani!

Csörgők, rágókák

Az egyik legklasszikusabb megoldás a csörgők, rágókák vásárlása a kisbaba számára. Bár tény, hogy ezeket gyakran kapják ajándékba az újszülöttek, de ez nem is okoz semmilyen problémát, ugyanis erőteljesen fogyóeszköznek minősülnek. Ha biztosra akarsz menni, nem szeretnél vagyonokat költeni a babaváró ajándékra, ez tökéletes megoldás! 

 

Játszószőnyegek

Vidám, színes, gyakran még zenél is – és a kisbaba néhány hetes korától sok-sok időt tölt benne, hiszen leköti figyelmét. Ez nem csak az édesanyának jelenthet egy kis felüdülést, egy picike pihenést, de a gyermek számára is fontos lehet: kis fejét forgatva, a lógó játékokat követve ugyanis a nyak mozgását is segítik ezek a játékok, ami rendkívül fontos ebben az időszakban! 

 

Plüssök

Ha valami igazán kedves dologgal szeretnéd megajándékozni az újszülöttet, amelyet akár felnőtt korára is eltehet majd emlékként, a plüssállatok tökéletes megoldást nyújtanak. Amennyiben ilyesmit választanál babaváró ajándékötletként, mindenképp ügyelj a minőségre! Újszülött babáknak csakis a kifejezetten neki gyártott anyagú „Baby Safe” feliratú plüssöket érdemes adni, hiszen minden más állatkának hullhat a szőre – ezzel kellemetlenséget okozva a gyermeknek.

 

Alvókák, rongyik

Szinte minden babának van egy kedvenc rongyija, alvókája – amely nélkül egy lépést nem lehet vele tenni. Ezt minden esetben ő választja ki az ajándékba kapottak közül: van, aki rögtön megtalálja a „szerelmet”, és van, akinek csak a harmadik, negyedik rongyi válik igazi kedvenccé. Az azonban biztos, hogy egy ilyen, szintén Baby Safe rongyi is top ajándékötlet! 

 

 

Ossza meg!

Vissza: A tanulási módszerek csak...
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Csapatépítő tréning szervezése

Csapatépítő programok


Bár sokan egy felesleges, kötelező feladatnak élik meg a csapatépítő tréningeket, igenis fontosak. Bizonyítottan serkentik a munkavégzés hatékonyságát ezek a tréningek, ha igazán jól vannak megszervezve. De vajon hogyan kell jól megszervezni?

Így szervezd meg az esküvődet Esküvőszervezési kisokos

Esküvőszervezési kisokos


Az esküvő nagyon fontos mérföldkő a legtöbb ember életében. A hölgyeknek általában kisgyerek koruk óta óriási terveik vannak erre a napra. Mindennek tökéletesnek kell lennie a legapróbb részletekig, de mégis hogyan? Adunk néhány...