Őszre hangolva: legdivatosabb őszi női ruhák nagy méretben

Hirdetés
Hirdetés

Őszre hangolva: legdivatosabb női ruhák nagy méretben


A legdivatosabb molett őszi ruhák

Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele a hidegebb napok is. Egy időre búcsút kell intenünk lenge nyári ruháinknak, és rétegesebb öltözékre váltani! Mit vegyél fel molettként a hidegebb napokon? Őszre ezek a legjobb női ruhák nagy méretben!


Tunika

Egy molett hölgy számára az egyik legjobb választás a tunika. Hiszen optikailag megnyújtja az alakot, a csípőt eltakarva, ami azt eredményezi, hogy vékonyabbnak tűnsz. Minden molett hölgy ruhatárában lennie kell ebből párnak! Minden alkalomra jó megoldás lehet. Ősszel pedig különösen nagy hasznát veheted! Egy farmerrel tökéletes a hétköznapokra, elegánsabb nadrággal és cipővel pedig akár alkalmakra is felveheted! 

 

Szoknya

Egy jól megválasztott szoknya is nagyon praktikus viselet egy vastagabb harisnyával. A kulcs kérés a szoknya hossza, célszerű sem túl rövid, sem túl hosszú darabot választanod! Kísérletezz és találd meg a számodra legszimpatikusabb szabást! A hidegebb időkre, jobb, ha a vékony nyári darabok mellé, vastagabb anyagból készült szoknyákat is szerzel be.

 

Nadrág

Ha ősz, akkor előkerülnek a szekrény mélyéről a nadrágok, amik épp oly jól mutathatnak egy molett hölgyön is, mint vékonyabb társaikon. Ha olyat választasz, ami feszül, arra figyelj oda, hogy kényelmes legyen, és ne szorítson el sehol! Ne feledd, a kényelem is nagyon fontos szempont! Talán eltarthat egy kis ideig, míg kikísérletezed, hogy számodra melyik a legideálisabb választás.

 

Kabát

A rossz idő beköszöntével nem árt beszerezni egy meleg kényelmes, de csinos kabátot. Tuti recept nincs rá, hogy mi fog jól állni, de semmiképpen se válassz túl hosszút! Megéri megkeresni a legmegfelelőbb darabot, sokáig hasznát veheted majd! Idén nagyon divatosak az ősz színei, mint a sárga, a bordó vagy a barna.
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: A tanulási módszerek csak...
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Molett ruhák karácsonyra

Karácsonyi ruhák moletteknek


Azt hiszed molettként nem lehet csinosan és divatosan öltözködni? Már nem is erőlködsz, hogy találj egy csinos ünnepi ruhát karácsonyra? Hidd el, attól, hogy nem konfekció méretet hordasz lehetsz csinos a karácsonyi ünnepi ebéden,...

Hasznos ajándékok gyerekeknek

Legjobb játékok kislányoknak


A gyerekeknek való ajándék vásárlás sokszor nem is olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. Nem elég azt figyelembe venni, hogy minek örülne, habár legtöbbször ezt is elég nehéz kitalálni, azt is figyelembe kell venni, hogy valami...