Ilyen a DJI Inspire!

Hirdetés
Hirdetés

2018.02.16.

Cikkek

DJI Inspire a legjobb drón


DJI Inspire

A DJI Inspire a DJI legjobb drónjának számít. Ezeket a drónokat nem kifejezetten hobbi céljából használják, hanem sokkal inkább egy professzinális célre, mezőgazdasági drónnak is nevezik.


Mit lehet tudni a DJI Inspire drónjairól?

A DJI egy piacvezető dróngyártó cég. 2014-ben megalkották a DJI Inspire 1-et, és 2016-ben pedig már jött is az új generáció a DJI Inspire 2. 

Az Inspire-t azoknak tervezték, akik komolyabb felvételeket szeretnének készítni, de még nem tartanak ott, hogy hollywoodi eszközökkel tehessék ezt. 

A DJI Inspire 2 hatalmas újítás elődjéhez képest, hiszen nagy gyors és stabil, rengeteg funkció elérhető rajta.

A Inspire 2 egy szempontból biztos nem jobb mint az Inspire 1, ez pedig a súly, hiszen előbbi 3,5 kg-ot nyom, mint utóbbi csak 2,8 kg-ot. Szinte jelentéktelennek számít, hogy a két drón között kb 2,5 cm méretkülönbség van. Amiről könnyű őket megkülönböztetnünk, ez a színük, hiszen az Inspire 1 fehér színet kapott, míg utódja az Inspire 2 szürke fémes színű lett.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Néhány időtálló ruhadarab az exkluzív megjelenésért

Tovább


Ha szeretnél exkluzív megjelenést elérni, van néhány olyan időtálló ruhadarab, amit mindenképp be kell szerezned! A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat!