Ezeket a kütyüket vidd magaddal a nyarlásra!

Hirdetés
Hirdetés

2019.07.09.

Cikkek

Ezeket a kütyüket vidd magaddal a nyarlásra!


Ezekkel fotózz a nyaraláson!

Szeretnéd megörökíteni a legszebb pillanatokat a nyaralás során? Mutatjuk a 2019-ben legnépszerűbb kütyüket a szuper felvételekért, amelyeket Te is imádni fogsz!


Extrém körülményekre tervezve: DJI Osmo Action akciókamera

Ha Te is odáig vagy a kalandos helyszínekért, az extrém sportokért vagy helyekért, és szeretnéd is ezeket megörökíteni, a DJI Osmo Action akciókamerája tökéletes megoldást biztosít. Ezt a szuper minőségű kamerát ugyanis éppen erre tervezték: vízálló, ütésálló, és gyakorlatilag elnyűhetetlen! Szereld a sisakodra, tartsd kézben, vagy csak dobd be a táskád mélyére – nem lesz baja! 

 

A stabil felvételekért: DJI Osmo Mobile 2 

Semmi sem tud úgy tönkre tenni egy felvételt, mintha bemozdulna a kezed. Ha Te is unod már a remegő kezes fotókat, az elmosódott képeket és a hatalmas koncentrációt hogy az ne történjen meg, akkor a DJI Osmo Mobile 2-t neked találták ki.

Ez a szuper minőségű kamerastabilizátor mobilodhoz alkalmazkodik, és fixen tartja azt, míg Te elkészíted életed legjobb felvételeit! 

 

A lélegzetelállító légifelvételekért: DJI Mavic 2 ZOOM

A legszebb felvételek sosem a szobában ülve készülnek, nem igaz? Ha szereted tájat, szeretnéd megörökíteni a legszebb helyszíneket amiket csak láttál, a DJI Mavic 2 ZOOM drónja igazi társad lesz ebben.

 

A rendkívül erős specifikációval rendelkező drónnal akár ZOOM-olhatsz is, így közelebb hozva magadhoz a szép tájakat! 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...

5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!