Ezeket a kütyüket vidd magaddal a nyarlásra!

Hirdetés
Hirdetés

2019.07.09.

Cikkek

Ezeket a kütyüket vidd magaddal a nyarlásra!


Ezekkel fotózz a nyaraláson!

Szeretnéd megörökíteni a legszebb pillanatokat a nyaralás során? Mutatjuk a 2019-ben legnépszerűbb kütyüket a szuper felvételekért, amelyeket Te is imádni fogsz!


Extrém körülményekre tervezve: DJI Osmo Action akciókamera

Ha Te is odáig vagy a kalandos helyszínekért, az extrém sportokért vagy helyekért, és szeretnéd is ezeket megörökíteni, a DJI Osmo Action akciókamerája tökéletes megoldást biztosít. Ezt a szuper minőségű kamerát ugyanis éppen erre tervezték: vízálló, ütésálló, és gyakorlatilag elnyűhetetlen! Szereld a sisakodra, tartsd kézben, vagy csak dobd be a táskád mélyére – nem lesz baja! 

 

A stabil felvételekért: DJI Osmo Mobile 2 

Semmi sem tud úgy tönkre tenni egy felvételt, mintha bemozdulna a kezed. Ha Te is unod már a remegő kezes fotókat, az elmosódott képeket és a hatalmas koncentrációt hogy az ne történjen meg, akkor a DJI Osmo Mobile 2-t neked találták ki.

Ez a szuper minőségű kamerastabilizátor mobilodhoz alkalmazkodik, és fixen tartja azt, míg Te elkészíted életed legjobb felvételeit! 

 

A lélegzetelállító légifelvételekért: DJI Mavic 2 ZOOM

A legszebb felvételek sosem a szobában ülve készülnek, nem igaz? Ha szereted tájat, szeretnéd megörökíteni a legszebb helyszíneket amiket csak láttál, a DJI Mavic 2 ZOOM drónja igazi társad lesz ebben.

 

A rendkívül erős specifikációval rendelkező drónnal akár ZOOM-olhatsz is, így közelebb hozva magadhoz a szép tájakat! 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Hogyan válasszunk gyerekzsúrra ajándékot?

Tovább


Ha gyermeked van, minden bizonnyal találkozol a gyerekzsúrok kihívásaival is. Te is rendezel majd ilyet, de gyakrabban gyermekedet hívják meg ezekre az eseményekre, és ilyenkor rád hárul az ajándékválasztás… ami nem mindig...

Női ruhák nagy méretben a legjobb webshopból

Női ruhák nagy méretben széles kínálattal


Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik bármelyik üzletben találnak testalkatuknak megfelelő ruhákat. Nem kell hosszas utat megtenniük azért, hogy ellátogassanak egy olyan boltba, ahol talán lesz egy-két ruha, ami rájuk megy. És ha...