Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!

Hirdetés
Hirdetés

2019.05.15.

Cikkek

Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!


Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!

Szeretnéd megörökíteni a legszebb pillanatokat, akár telefonoddal, akár kameráddal? A gyönyörű képek elkészítése nem is olyan ördöngös feladat, mutatjuk, hogy mire érdemes ügyelned! 


Találd meg a tökéletes megvilágítást! 

 

Akármilyen fejlett is a technológia, és akármilyen szuper kamera is áll rendelkezésedre, még a legprofibb gépeknek is meggyűlhet a baja a rossz megvilágítással. Ha szuper fotókat szeretnél készíteni, mindenképp érdemes olyan helyszínt és időpontot választani, amikor a megvilágítás is megfelelő!

 

Használj kamerastabilizátort! 

Menet közben, a strandon vagy épp kiránduláskor nem mindig kényelmes egy egész állványt magaddal hurcolni, a remegő kéz pedig a jó fotók egyik legnagyobb ellensége. Szerencsére a kamerastabilizátorok apró termetüknek közsönhetően még a strandszatyorba is kényelmesen elférnek! Ismerd meg ezeket a hasznos kütyüket, és fedezd fel a telefonos fotózás egy új dimenzióját! 

Ide kattintva megismerheted a legjobbakat: kamerastabilizátor vásárlás.

 

Találj új nézőpontokat!

 

A legmeghökkentőbb fotók sosem egy helyben állva készülnek… Ha szeretnél egy-egy tájat, tárgyat vagy épp eseményt egyedien megörökíteni, érdemes kicsit mozognod. Térdelj le, tartsd a kamerát a magasba, vagy épp használj drónt a fotózáshoz! Meglátod, ahány nézőpont, annyi szuper kép készülhet.

 

Mindig legyen nálad pót akkumulátor vagy power bank!

 

A jó fotók elkészítése a legtöbb esetben sok időt vesz igénybe, ráadásul a nyaralás, kirándulás során nincs is feltétlen lehetőséget visszaszaladni feltölteni a telefont, vagy épp fényképezőgéped. Éppen ezért érdemes a legszebb helyekre felkészülten elindulni! 

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Hogyan válasszunk gyerekzsúrra ajándékot?

Tovább


Ha gyermeked van, minden bizonnyal találkozol a gyerekzsúrok kihívásaival is. Te is rendezel majd ilyet, de gyakrabban gyermekedet hívják meg ezekre az eseményekre, és ilyenkor rád hárul az ajándékválasztás… ami nem mindig...

Női ruhák nagy méretben a legjobb webshopból

Női ruhák nagy méretben széles kínálattal


Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik bármelyik üzletben találnak testalkatuknak megfelelő ruhákat. Nem kell hosszas utat megtenniük azért, hogy ellátogassanak egy olyan boltba, ahol talán lesz egy-két ruha, ami rájuk megy. És ha...