Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!

Hirdetés
Hirdetés

2019.05.15.

Cikkek

Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!


Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!

Szeretnéd megörökíteni a legszebb pillanatokat, akár telefonoddal, akár kameráddal? A gyönyörű képek elkészítése nem is olyan ördöngös feladat, mutatjuk, hogy mire érdemes ügyelned! 


Találd meg a tökéletes megvilágítást! 

 

Akármilyen fejlett is a technológia, és akármilyen szuper kamera is áll rendelkezésedre, még a legprofibb gépeknek is meggyűlhet a baja a rossz megvilágítással. Ha szuper fotókat szeretnél készíteni, mindenképp érdemes olyan helyszínt és időpontot választani, amikor a megvilágítás is megfelelő!

 

Használj kamerastabilizátort! 

Menet közben, a strandon vagy épp kiránduláskor nem mindig kényelmes egy egész állványt magaddal hurcolni, a remegő kéz pedig a jó fotók egyik legnagyobb ellensége. Szerencsére a kamerastabilizátorok apró termetüknek közsönhetően még a strandszatyorba is kényelmesen elférnek! Ismerd meg ezeket a hasznos kütyüket, és fedezd fel a telefonos fotózás egy új dimenzióját! 

Ide kattintva megismerheted a legjobbakat: kamerastabilizátor vásárlás.

 

Találj új nézőpontokat!

 

A legmeghökkentőbb fotók sosem egy helyben állva készülnek… Ha szeretnél egy-egy tájat, tárgyat vagy épp eseményt egyedien megörökíteni, érdemes kicsit mozognod. Térdelj le, tartsd a kamerát a magasba, vagy épp használj drónt a fotózáshoz! Meglátod, ahány nézőpont, annyi szuper kép készülhet.

 

Mindig legyen nálad pót akkumulátor vagy power bank!

 

A jó fotók elkészítése a legtöbb esetben sok időt vesz igénybe, ráadásul a nyaralás, kirándulás során nincs is feltétlen lehetőséget visszaszaladni feltölteni a telefont, vagy épp fényképezőgéped. Éppen ezért érdemes a legszebb helyekre felkészülten elindulni! 

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Egy kis kikapcsolódás neked is jár!

Tovább


A mindennapok gondjai, a folyamatos teljesítési kényszer és a stressz mindenkit megvisel. Te sem bírod már tovább a pörgést és a folyamatos hajtást? Akkor állj meg egy kicsit, és töltődj fel egy wellness hétvége keretein belül, azt...

Rossz lehelet

Tovább


Rossz a leheleted? Sokan nem is tudják  mennyi minden állhat a rossz lehelet hátterében! Segítünk utánajárni, hogy ne legyen többé kellemetlen a szájszag.