Hogyan válasszunk gyerekzsúrra ajándékot?

Hirdetés
Hirdetés

2019.09.13.

Cikkek

Hogyan válasszunk gyerekzsúrra ajándékot?


Hogyan válasszunk gyerekzsúrra ajándékot?

Ha gyermeked van, minden bizonnyal találkozol a gyerekzsúrok kihívásaival is. Te is rendezel majd ilyet, de gyakrabban gyermekedet hívják meg ezekre az eseményekre, és ilyenkor rád hárul az ajándékválasztás… ami nem mindig könnyű feladat. De mégis hogy érdemes nekilátni? Érdemes lehet neten keresgélni, péládul itt: játékok gyerekeknek. 


Azért a pontos ajándék kiválasztásához is adunk ötleteket! 

 

Ha közeli barátról van szó, szerencséd van…

Természetes, hogy gyermeked a legjobb barátai születésnapi zsúrjára is meghívást kapnak, és ilyenkor talán nem is olyan nagy a kihívás. Ezekkel a gyerekekkel ugyanis valószínűleg sűrűn találkozol, és a szüleiket is ismered. Azonban gyakran fordul elő az is, hogy egy-egy gyermek nagyobb szabású gyerekzsúrt álmodik meg, szüleik pedig teljesítik: ilyenkor találkozhatsz idegen nevekkel… „Józsi szülinapi party-ja lesz!” „De ki az a Józsi?!” 


Ilyenkor azért kihívást okozhat az ajándék vásárlás…

 

A nem és a kor segít! 

A legtöbb esetben azért azt pontosan fogod tudni, hogy kisfiúról vagy kislányról van-e szó, és hogy pontosan mennyi idős is az ünnepelt. A Pindur.Shop webáruházban például ezek alapján az adatok alapján már könnyedén kutathatsz a kategóriák között a megfelelő ajándék után.

 

Ha biztosra akarsz menni: faggasd saját gyermeked! 

Bár gyermeked valószínűleg kevésbé lesz aktív az ajándékvásárlásban, egy kis faggatással könnyen szerezhetsz magadnak segítséget. Milyen játékokkal szokott játszani? Milyen meséket szeret? Szokott plüssállatot hozni magával az oviba?

 

Támaszkodj az aktuális trendekre!

Egy-egy mese szinte futótűzként képes végig terjedni a gyerekek között, és ilyenkor mindenki ezekért rajong. Aktuálisan a Jégvarázs vagy a Peppa malac és a Mancs őrjárat a nagy divat, így ezek közül válogatva (persze figyelembe véve a nemet) szinte tuti a siker – de néhány év múlva lehet, hogy már teljesen más divat hódít majd. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
A legdivatosabb molett őszi ruhák

Nagy méretű őszi ruhák


Tagadhatatlanul beköszöntött az ősz, és vele a hidegebb napok is. Egy időre búcsút kell intenünk lenge nyári ruháinknak, és rétegesebb öltözékre váltani! Mit vegyél fel molettként a hidegebb napokon? Őszre ezek a legjobb női ruhák nagy méretben!

Most te is megtudhatod, hogy mire kell figyelni az üzleti vacsora megszervezéséhez

Tovább


Az üzleti vacsorák nagyon fontosak karrierépítés szempontjából. Ha az üzleti vacsora megszervezése rád vár, akkor ezeket a tippeket mindenképp el kell olvasnod!