Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren

Hirdetés
Hirdetés

2019.03.12.

Cikkek

Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren


Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren

A nagyváros pezsgő életében gyakran még ebéd alkalmával sem tudunk lelassítani kicsit, megpihenni. A húzósabb napokon sem érdemes azonban kihagyni egy ízletes tésztaebédet vagy más ételkülönlegességet! Mutatjuk, hol érdemes ebédelned, ha minőségi, mégis gyors ételre vágysz! 


A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból kikapcsolhatsz kicsit egy jól megválasztott helyen.

Ha a Széll Kálmán téren jársz, érdemes beugranod a PRE-GO-ba egy finom kávéért, egy tésztáért vagy épp csak egy jó szendvicsért. Hogy miért?

 

Mert a néhány perc nyugalom mellett náluk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáik, és helyben pörkölt kávékülönlegességeik közül is válogathatsz! 

 

Ismerd meg a PRE-GO-t ide kattintva: gyorsétterem Budapesten

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?

Tovább


Mindig hatalmas öröm, ha a családba, ismeretségi körbe új kisbaba érkezését várjátok – vagy éppen ti magatok készültök a szülői létre. Az újszülöttet pedig ildomos megajándékozni! De mégis, mit érdemes venni egy...

Divat 70 kiló felett

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...