Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren

Hirdetés
Hirdetés

2019.03.12.

Cikkek

Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren


Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren

A nagyváros pezsgő életében gyakran még ebéd alkalmával sem tudunk lelassítani kicsit, megpihenni. A húzósabb napokon sem érdemes azonban kihagyni egy ízletes tésztaebédet vagy más ételkülönlegességet! Mutatjuk, hol érdemes ebédelned, ha minőségi, mégis gyors ételre vágysz! 


A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból kikapcsolhatsz kicsit egy jól megválasztott helyen.

Ha a Széll Kálmán téren jársz, érdemes beugranod a PRE-GO-ba egy finom kávéért, egy tésztáért vagy épp csak egy jó szendvicsért. Hogy miért?

 

Mert a néhány perc nyugalom mellett náluk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáik, és helyben pörkölt kávékülönlegességeik közül is válogathatsz! 

 

Ismerd meg a PRE-GO-t ide kattintva: gyorsétterem Budapesten

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!

Tovább


Szeretnéd megörökíteni a legszebb pillanatokat, akár telefonoddal, akár kameráddal? A gyönyörű képek elkészítése nem is olyan ördöngös feladat, mutatjuk, hogy mire érdemes ügyelned! 

Webáruház fejlesztés: így tehetsz szert több pénzre online boltodból!

Tovább


A legtöbb ember szeretné elérni az anyagi függetlenséget, és saját vállalkozást indítani. Nagyszerű lehetőséget kínálnak erre a webáruházak, hiszen virágzik az online vásárlás… Bár egyszerűnek tűnik beindítani...