Hogyan szervezz meg egy konferenciát? Segítünk!

Hirdetés
Hirdetés

2019.12.31.

Cikkek

Hogyan szervezz meg egy konferenciát? Segítünk!


Hogyan szervezz meg egy konferenciát?

Téged bíztak meg egy céges konferencia megszervezésével, de azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá? Segítünk, elmondjuk mire kell figyelni, és azt is, hogy milyen buktatói szoktak lenni egy ilyen rendezvénynek!


Legyen megfelelő méretű a hely!

Egy konferencia megszervezésekor az első, amivel kezdeni kell, a konferencia helyszí kiválasztása. Figyelembe kell venni a hely nagyságát, kapacitását, elhelyezkedését, felszereltségét, de a személyzet hozzáállását is. Tipikus buktató, hogy a feltüntetett maximális létszám, tényleg a maximálisat jelenti, az összes pótszékkel együtt, ami már egyáltalán nem kényelmes. Ezért érdemes személyesen is utána járni, hogy tényleg elegendő-e a hely. Olyan helyszínt érdemes választani, ami a mindennapi életterünktől kellően távol esik, de azért mindenki számára megközelíthető.

 

Több napos konferenciához kísérő programok kellenek

Ha több napig tart a konferencia, akkor kísérő programokról is gondoskodni kell. Ezért jó, ha a választott hely környékén vannak különböző program lehetőségek. A szállodát is meg lehet kérdezni, hogy tudnak-e esetleg ilyet ajánlani, például helyi nevezetességek felfedezése, borkóstoló, vagy wellnessezés. 

 

Gondoskodj a felszerelésekről!

A konferencia előtt mindenképpen tesztelni kell, hogy minden megfelelően működik-e, ami szükséges az est zavartalan lebonyolításához. A technikai eszközök ugyanis sokszor megtudják bonyolítani a rendezvényt, ha nem a megfelelőképpen működnek. Teszteld le az internetet, hogy elég gyors-e, próbáld ki, hogy a hangosítás a terem leghátsó pontjába is elére-e, a kivetítő jól látható-e mindenhonnan! 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!

5 tanács csapatépítő tréning szervezéséhez

Csatépítő szervezése: 5 tuti tipp


Csapatépítő tréninget szervezel, és szeretnéd belőle kihozni a maximumot, hogy tényleg minden a lehető legjobban sikerüljön, és mindenki boldogan, csodás élmények, és új ismeretek birtokában, egy igazi csapat tagjaként térjen...