Szuper csapatépítő programokat osztunk most meg veletek.

Hirdetés
Hirdetés

2017.10.12.

Cikkek

Összegyűjtöttük a legjobb csapatépítő programokat!


csapatépítő programok

A csapatépítők lényege a szórakozás, és kollágáink megismerése. Számos programlehetőség között válogathatunk manapság, mi saját szubjektív véleményünk alapján megosztjuk veletek a legjobb programokat. Készen álltok?


Szabadulószoba

Mi imádjuk a szabadulószobákat, vagy ahogy sokan ismerhetik az Escape Roomokat. Elképesztő izgalmakat élhetnek át résztvevői, ráadásul az ilyen szobákban valóban szükséges az együttműködés, ha szeretnénk teljesíteni a feladatot. 

Itt megmutathatod, hogy mennyire vagy ügyes és tettre kész, hogyan vág az eszed, és mennyire vagy képes a csapatmunkára. 

Hátránya talán csak annyi, hogy a résztvevők száma korlátozott, általában maximum 10 fő játszhat egyszerre, így ezt kisebb csapatnak javasoljuk.

 

Szabadulós játék terepen

 

Ez a játék a szabadulószobák elődje, amely ugyanolyan izgalmakat rejt magában, mint az előbb említett játék, de mi választjuk ki hozzá a helyszínt. Választhatunk egy sötét erdőt vagy szervezhetjük mezőre is, a megbízott csapat rendezi be nekünk a “pályát”. Szerencsésebb választás az előbbinél, ha többen szeretnénk rajta részt venni. 

 

Kiváló helyszín lehet például egy vidéki erdő vagy a Balaton. Ide kattintva is olvashattok egy remek lehetőségről: csapatépítő helyszín Balatonon.

 

Csapatépítés alacsony büdzséből 

 

Miért ne szervezhetnétek egy parkba a csapatépítőt? Leginkább a nyári-tavaszi idő a megfelelő ehhez, de ha jól viselitek a hideget, akkor az őszi-téli szezonban is megvalósíthatjátok.

Vásároljatok be elemózsiából és készüljetek csapatépítő játékokkal, amelynek számos fajtájáról olvashattok az interneten. Egyszerű és túl sok előkészületet sem igényel. Mi ezt is nagyon szeretjük. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
rendezvény koronavírus alatt

Tovább


A koronavírus feje tetejére állította az egész világot, minden kimozdult a megszokott kerékvágásból, és ez bizony a rendezvények szervezését is érintette. Bármilyen esemény van, amin több ember találkozik, különösen...

Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...