Divat 70 kiló felett: lehetséges?

Hirdetés
Hirdetés

2019.07.19.

Cikkek

Divat 70 kiló felett: lehetséges?


Divat 70 kiló felett

Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik, külön utakon jár – de valóban érdemes ilyen különbséget tenni az irányvonalak között?


A Plus Size divat él és virul

Tény és való, hogy a testalkat függvényében érdemes ruhát válogatni magadnak, amikor outfited összeállítod. Ha Te is a molettebb lányok táborát erősíted, nagyon jól tudhatod, hogy a nagyobb divatcégek konfekcióméretei gyakran teljesen ellehetetlenítik az öltözködést: ezek az „egy kaptafára készült” ruhadarabok ugyanis a legkevésbé sem alkalmasak arra, hogy egy esetlegesen más alkatú lányon is jól mutassanak.


Ettől függetlenül a divatos, csinos darabokról nem kell lemondanod. Szerencsére ma már számos, kifejezetten molett lányokat megcélzó Plus Size divat áruház létezik, mint például a nőies, divatos darabjairól híres Wannabee kollekció.

 

A Plus Size divat – csupán fazonban más

Az sem igaz, hogy a Plus Size divat merőben más lenne, mint a hétköznapi értelemben vett divat. Idén is hódít a tengerészkék és a tengerészcsík, a vagány láncos anyagok, a maxi ruhák és a virágos minták – és ezek éppúgy megtalálhatóak a nagy divatcégeknél, mint a molett ruhakereskedéseknél! A Plus Size divatban egyetlen kitétel van, amelyet érdemes követni: mindig a saját testalkatodnak megfelelően célszerű kiválasztani az adott darabot. Ez a legtöbb esetben csak a fazonon múlik (bár néhány nagyobb mintázattal is érdemes óvatosan bánni) – ám ezt a Wannabee és hozzá hasonló molett ruha gyártók pontosan tudják, így náluk biztosan megtalálod, amit keresel.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bővül a család! Mi legyen az első ajándék a babának?

Tovább


Mindig hatalmas öröm, ha a családba, ismeretségi körbe új kisbaba érkezését várjátok – vagy éppen ti magatok készültök a szülői létre. Az újszülöttet pedig ildomos megajándékozni! De mégis, mit érdemes venni egy...

Divat 70 kiló felett

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...