Divat 70 kiló felett: lehetséges?

Hirdetés
Hirdetés

2019.07.19.

Cikkek

Divat 70 kiló felett: lehetséges?


Divat 70 kiló felett

Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik, külön utakon jár – de valóban érdemes ilyen különbséget tenni az irányvonalak között?


A Plus Size divat él és virul

Tény és való, hogy a testalkat függvényében érdemes ruhát válogatni magadnak, amikor outfited összeállítod. Ha Te is a molettebb lányok táborát erősíted, nagyon jól tudhatod, hogy a nagyobb divatcégek konfekcióméretei gyakran teljesen ellehetetlenítik az öltözködést: ezek az „egy kaptafára készült” ruhadarabok ugyanis a legkevésbé sem alkalmasak arra, hogy egy esetlegesen más alkatú lányon is jól mutassanak.


Ettől függetlenül a divatos, csinos darabokról nem kell lemondanod. Szerencsére ma már számos, kifejezetten molett lányokat megcélzó Plus Size divat áruház létezik, mint például a nőies, divatos darabjairól híres Wannabee kollekció.

 

A Plus Size divat – csupán fazonban más

Az sem igaz, hogy a Plus Size divat merőben más lenne, mint a hétköznapi értelemben vett divat. Idén is hódít a tengerészkék és a tengerészcsík, a vagány láncos anyagok, a maxi ruhák és a virágos minták – és ezek éppúgy megtalálhatóak a nagy divatcégeknél, mint a molett ruhakereskedéseknél! A Plus Size divatban egyetlen kitétel van, amelyet érdemes követni: mindig a saját testalkatodnak megfelelően célszerű kiválasztani az adott darabot. Ez a legtöbb esetben csak a fazonon múlik (bár néhány nagyobb mintázattal is érdemes óvatosan bánni) – ám ezt a Wannabee és hozzá hasonló molett ruha gyártók pontosan tudják, így náluk biztosan megtalálod, amit keresel.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Egy kis kikapcsolódás neked is jár!

Tovább


A mindennapok gondjai, a folyamatos teljesítési kényszer és a stressz mindenkit megvisel. Te sem bírod már tovább a pörgést és a folyamatos hajtást? Akkor állj meg egy kicsit, és töltődj fel egy wellness hétvége keretein belül, azt...

Rossz lehelet

Tovább


Rossz a leheleted? Sokan nem is tudják  mennyi minden állhat a rossz lehelet hátterében! Segítünk utánajárni, hogy ne legyen többé kellemetlen a szájszag.