3 tipp, hogy te legyél a legcsinosabb molettként tavasszal is

Hirdetés
Hirdetés

2020.02.13.

Cikkek

3 tipp, hogy te legyél a legcsinosabb molettként tavasszal is


Molett tavaszi ruhák 2020

Végre elérkezett a várva-várt tavasz, ami egyet jelent azzal, hogy a ruhatárunkat teljesen lecseréljük. A szürke téli pulóverek helyét átveszik a lenge, és friss tavaszi ruhák. Adunk 3 tippet, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet ebből az évszakból is molettként!


Viselj bátran színeket!

A legjobb molett tavaszi ruhák színesek! Felejtsd el az uncsi feketét, optikai karcsúsítás ide vagy oda! Játssz egy kicsit a színekkel, ha megfelelően használod őket, még a javadra is válhatnak. Ha olyan pontodra helyezel harsány, vidám színeket, mint a korall, a sárga, a kék, vagy a rózsaszín, amelyekkel meg vagy elégedve, akkor kiemelheted azokat, és a többi testrészedről elterelheted a figyelmet. Egy vidám színes tunika, és egy leggings nagyon jó párosítás, ha inkább a felső tested emelnéd ki, de ha a lábaidra vagy kifejezetten büszke, akkor egy színes ceruzaszoknyát ajánlunk egy fekete blúzzal!

 

Elő a szoknyákkal!

Ha megjelenne a nap első sugarai, akkor érdemes elővenni a szekrény mélyén őrizgetett szoknyákat is. Ne félj megmutatni a lábaidat, legyenek akármilyen vastagok. Egy-két trükk és sokkal jobban fogsz mutatni egy szoknyában, mint egy unalmas nadrágban. Az első trükk, hogy válassz megfelelő hosszt, hiszen egy túl rövid szoknya, túl sokat mutathat, ez pedig nem segít neked Válassz térd ölé érő arabot! Második trükk: a megfelelő fazon, és méret. Sok múlik ezen, válassz olyat, ami az alakodhoz simul, mondjuk egy csinos ceruzaszoknyát! Harmadik trükk: a cipő! Egy magassarkú, hegyesebb orrú cipővel vizuálisan vékonyíthatod a lábaidat, ezt jó, ha tudod!

 

Ne félj a mintáktól!

Bár a minták alapvetően nem a molettek barátai, a tavaszi időjárás mégis majdhogynem megköveteli, hogy előkapjunk pár mintás darabot. Ha megfelelő méretű mintákat választasz, akkor nem lesz baj. A csíkok, pöttyök és virágok is jöhetnek, csak mértékkel és megfelelő helyen! 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!

5 tanács csapatépítő tréning szervezéséhez

Csatépítő szervezése: 5 tuti tipp


Csapatépítő tréninget szervezel, és szeretnéd belőle kihozni a maximumot, hogy tényleg minden a lehető legjobban sikerüljön, és mindenki boldogan, csodás élmények, és új ismeretek birtokában, egy igazi csapat tagjaként térjen...