Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes viselned a munkahelyeden molettként!

Hirdetés
Hirdetés

2018.01.05.

Cikkek

Ezeket viseld a munkahelyeden molettként!


Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes viselned a munkahelyeden molettként!

Ha szeretnél igazán csinos lenni a munkahelyeden is, akkor jó helyen jársz! Bemutatjuk, hogy milyen ruhadarabokat érdemes választanod a munkahelyedre molettként! 


Molettként sajnos nem egyszerű olyan ruhákat találni, amik tökéletesen megállják a helyüket a munkahelyeden, hiszen a boltok kínálata nem túl kedvező a telt hölgyek számára. Ha szeretnél divatosan és csinosan öltözködni a munkahelyeden is, mindenképp látogass el a Wannabee molett divat oldalára, ahol kifejezetten telt hölgyek számára készülnek a ruhák, így biztosan találsz magadnak megfelelő darabokat. 

 

Blézer 

Egy blézernek minden molett nő ruhatárában ott a helye! Ez a ruhadarab bármikor bevethető, és minden szettet elegánssá varázsol. 

 

Fehér ing 

A fehér ing mindig jó választás a munkahelyedre, ráadásul ez a ruhadarab bármivel kombinálható. 

 

A-vonalú szoknya 

Ez a fazon bármilyen testalkatra tökéletes választás, így érdemes beszerezned egyet. Az alma alkatú hölgyeknek kifejezetten jó áll. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
rendezvény koronavírus alatt

Tovább


A koronavírus feje tetejére állította az egész világot, minden kimozdult a megszokott kerékvágásból, és ez bizony a rendezvények szervezését is érintette. Bármilyen esemény van, amin több ember találkozik, különösen...

Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...