Ezekre ügyelj a nyári ruhatárad kiválasztásakor, ha Plus Size lány vagy!

Hirdetés
Hirdetés

Ezekre ügyelj a nyári ruhatárad kiválasztásakor, ha Plus Size lány vagy!


Ezekre ügyelj a nyári ruhatárad kiválasztásakor, ha Plus Size lány vagy!

Nem csoda, ha Plus Size lányként is vágysz a csinos, divatos ruhadarabokra -a és a nyári szezonban szeretnéd Te is élvezni a laza anyagokat. Mikre kell mégis ügyelned az előnyös megjelenésért? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!


#1 Mindig a saját testalkatodnak megfelelően válassz!

A legfontosabb dolog, amire Plus Size lányként figyelned kell, hogy mindig a saját testalkatodnak megfelelő fazont válassz. Hangsúlyozd azon testrészeid amik előnyösek! A cél mindig a homokóra alak elérése optikailag – így úgy érdemes választani, hogy a derekad karcsúbbnak tűnjön. 

 

Itt rengeteg előnyös ruhát találsz: női ruhák nagy méretben.

 

#2 Ne bújj zsákba! 

Sok Plus Size lány követi el azt a hibát, hogy nagyobb méretet választ, mint amekkora rá jó – azt gondolván, hogy az majd „eltakarja” a kényes részeket. Óvakodj ettől a hibától, hiszen a valóságban csak nagyobbnak fog mutatni! 

 

#3 Ne félj a szoknyától!

Attól, hogy valaki nem S-es méretekkel rendelkezik, még bátran hordhat szoknyát. Itt is egy a titok: az alkatodnak megfelelő darabot érdemes választani, meglátod, imádni fogod! 

 

#4 Bártan kombináld a színeket és a mintákat! 

Ne félj a színektől és a mintáktól! A legjobb barátaid ugyanis, hiszen segítségükkel hatékonyan alakíthatod optikailag alakod. A mintát mindig előnyösebb testrészeidre fókuszáld. 

 

#5 A kevesebb néha több! 

A rengeteg kiegészítő, a túl sok minta és a túl sok szín is rossz hatást kelthet. Mindig törekedj az ízlésességre: egy mintás ruhadarab, egy szép nyaklánc és egy egyszínű nadárg vagy szoknya tökéletes megoldás!

 

Ossza meg!

Vissza: A tanulási módszerek csak...
címkék:

Kommentek


Hirdetés
5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!

5 tanács csapatépítő tréning szervezéséhez

Csatépítő szervezése: 5 tuti tipp


Csapatépítő tréninget szervezel, és szeretnéd belőle kihozni a maximumot, hogy tényleg minden a lehető legjobban sikerüljön, és mindenki boldogan, csodás élmények, és új ismeretek birtokában, egy igazi csapat tagjaként térjen...