3 ruhadarab, amit be kell szerezned őszre

Hirdetés
Hirdetés

3 ruhadarab, amit be kell szerezned őszre


3 ruhadarab, amit be kell szerezned őszre

Elérkezett az őszi időszak, ilyenkor pedig rendszerint beszerzünk néhány csinos ruhadarabot. A következőkben bemutatjuk, hogy miket érdemes beszerezned idén ősszel! 


Egy csinos alkalmi ruha 

Az őszi időszakban is rengeteg olyan esemény van, amire szükség van csini rucikra.. Az alkalmi ruha moletteknek is alapdarab, és az esemény jellegéhez érdemes választani. 

 

Egy szép tunika

A hosszított fazonú felsők igazi sztárdarabjai lehetnek gardróbodnak. Már szép őszi színekben is kaphatóak ezek, amelyek akár  jó időben, akár hűvösebb estéken is jól szerepelnek majd.

 

Egy kényelmes nadrág

Az őszi kirándulások, a hosszú, jól eső séták is telhetnek a nőiesség nevében – és ezért a kényelmet sem kell feláldoznod! Célszerű beszerezni egy gumis derekú, rugalmas anyagból készült nadrágot is őszre.

Ossza meg!

Vissza: A tanulási módszerek csak...
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...

5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!