3 ruhadarab, amit be kell szerezned őszre

Hirdetés
Hirdetés

3 ruhadarab, amit be kell szerezned őszre


3 ruhadarab, amit be kell szerezned őszre

Elérkezett az őszi időszak, ilyenkor pedig rendszerint beszerzünk néhány csinos ruhadarabot. A következőkben bemutatjuk, hogy miket érdemes beszerezned idén ősszel! 


Egy csinos alkalmi ruha 

Az őszi időszakban is rengeteg olyan esemény van, amire szükség van csini rucikra.. Az alkalmi ruha moletteknek is alapdarab, és az esemény jellegéhez érdemes választani. 

 

Egy szép tunika

A hosszított fazonú felsők igazi sztárdarabjai lehetnek gardróbodnak. Már szép őszi színekben is kaphatóak ezek, amelyek akár  jó időben, akár hűvösebb estéken is jól szerepelnek majd.

 

Egy kényelmes nadrág

Az őszi kirándulások, a hosszú, jól eső séták is telhetnek a nőiesség nevében – és ezért a kényelmet sem kell feláldoznod! Célszerű beszerezni egy gumis derekú, rugalmas anyagból készült nadrágot is őszre.

Ossza meg!

Vissza: A tanulási módszerek csak...
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Csapatépítő tréning szervezése

Csapatépítő programok


Bár sokan egy felesleges, kötelező feladatnak élik meg a csapatépítő tréningeket, igenis fontosak. Bizonyítottan serkentik a munkavégzés hatékonyságát ezek a tréningek, ha igazán jól vannak megszervezve. De vajon hogyan kell jól megszervezni?

Így szervezd meg az esküvődet Esküvőszervezési kisokos

Esküvőszervezési kisokos


Az esküvő nagyon fontos mérföldkő a legtöbb ember életében. A hölgyeknek általában kisgyerek koruk óta óriási terveik vannak erre a napra. Mindennek tökéletesnek kell lennie a legapróbb részletekig, de mégis hogyan? Adunk néhány...