Vigyél színt kertedbe!

Hirdetés
Hirdetés

2017.09.25.

Cikkek

Színes kerti bútorok


Kerti bútorok új köntösben

Úgy érzed, hogy ráférne otthonodra egy kis frissesség? Van néhány régi bútorod, amelyet szívesen felújítanál? 


Vedd elő a régi padokat és székeket és induljon a móka! Ha szerencsés vagy, akkor előkerül néhány fa kerti bútor a pince rejtekéből amelyeket felhasználhatsz a projektedhez. Ha pedig még szerencsésebb vagy, akkor akácfa bútorokat találsz majd, amely azért jó, mert ezek a bútorok ellenállóbbak a többi fával szemben, így nem kell aggódnod, hogy idő előtt tönkremennének. 

 

Szóval, mire is lesz szükséged? 

Nyilván, egy (vagy több) bútordarabra, és festékre minden színben. Ehhez előbb le kell csiszolnod a bútort, majd célszerű lenolajjal átkenned, hogy ne tegyen benne kárt a csapadék. Mikor ezt beszívta teljesen a fa, akkor elkezdheted a képen látható módon lefesteni a bútort.

Ha ilyen szép átmenetesre szeretnéd festeni, akkor azt úgy érheted el, hogy egy szivacs segítségével elmosod a két festés határvonalát, így összemosódnak majd a színek kissé. 

Festés után várd meg, míg megszáradnak, majd a tartós eredmény elérése érdekében kend le őket lakkal. 

Készen is vagy :)

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
rendezvény koronavírus alatt

Tovább


A koronavírus feje tetejére állította az egész világot, minden kimozdult a megszokott kerékvágásból, és ez bizony a rendezvények szervezését is érintette. Bármilyen esemény van, amin több ember találkozik, különösen...

Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...