Néhány igazán hasznos tavaszi esküvői tipp

Hirdetés
Hirdetés

2018.03.26.

Cikkek

Tavaszi esküvői tippek


Néhány igazán hasznos tavaszi esküvői tipp

Vészesen közeledik az esküvőszezon! Ha te is tavasszal mondod ki a boldogító igent, akkor itt az idő, hogy mélyen beleásd magad a szervezésbe! Ehhez adunk némi segítséget! 


Használd ki a természet adta lehetőségeket! 

Tavasszal érdemes kihasználni a jó időt, a természet adta lehetőségeket. Ezt a legjobb a helyszínnel kapcsolatban tudjátok kihasználni.  A helyszínnel kapcsolatban elég magasak az elvárásaink, hiszen egy rosszul megválasztott helyszín az egész esküvőre rányomhatja a bélyeget. Budapesten keresve sem találsz jobb helyszín a Városligetnél, ami a főváros legszebb és legkedveltebb része. Sokan nem tudják, de a Városliget számtalan csodálatos esküvőnek adott már otthont. Ezen a helyszínen több terem közül is lehet választani, így biztosan mindenki megtalálja az esküvője méretéhez és jellegéhez leginkább passzoló helyszínt. Tudj meg többet róla itt: Esküvői helyszínek Budapesten 

 

Pihenő és szervező napok

Ne foglalkozzatok minden nap a szervezéssel, még akkor sem, ha sok a teendőtök. Jelöljetek ki „szervező” és „pihenő” napokat minden hónapban, különben egy idő után kínként élitek majd meg az egészet, és nem pozitív élményként.

 

A meghívók kiküldése 

A meghívókat bőven idő előtt küldjétek szét, mert manapság igen sok időre van szükségük az embereknek, hogy elintézhessék a szabadidejüket a nagy napra. A visszajelzés határidejét pár nappal azelőttre kérjétek, amikorra szükségetek van rá – biztosan lesznek, akik késnek vele!

 

Szépségápolás az esküvő előtt

Talán nem is gondolnád, de ahhoz, hogy minden tökéletes legyen az esküvőn, már hetekkel korábban el kell kezdened a készülődést. Gondolj csak bele, hogy ha csak pár nappal az esküvő előtt látogatsz el a kozmetikusodhoz, akkor bizony nyoma maradhat a kezeléseknek, amit nem biztos, hogy a smink el tud fedni. Ahhoz, hogy a bőröd tökéletes állapotban legyen az esküvődön, arra is érdemes figyelned, hogy mit eszel, hiszen ha egészségtelen ételeket fogyasztasz, akkor az a bőrödön is meglátszik. Érdemes kerülnöd a cukros, zsíros ételeket, valamint figyelj a rendszeres folyadékbevitelre is! Lehetőleg vitaminokban és rostokban gazdag ételeket fogyassz!

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Néhány időtálló ruhadarab az exkluzív megjelenésért

Tovább


Ha szeretnél exkluzív megjelenést elérni, van néhány olyan időtálló ruhadarab, amit mindenképp be kell szerezned! A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat!