Ezeket a tavaszi Plus Size ruhákat te is imádni fogod!

Hirdetés
Hirdetés

2020.01.15.

Cikkek

Ezeket a tavaszi Plus Size ruhákat te is imádni fogod!


Legjobb Plus Size tavaszi ruhák 2020

Lassan végre elérkezik a tavasz, és ezzel egy időben végre lecserélhetjük a nagykabátokat színes, vidám tavaszi ruhákra. Ugye ti is várjátok már, mert mi nagyon! Mutatjuk is, hogy milyen Plus Size ruhák lesznek a legtrendibbek idén!


Végre szoknyák

A jó idő következtében végre előkerülhetnek a csinos szoknyák. Molettként nem kell tartanod, attól, hogy a szoknyákban nagyobb darabnak tűnsz majd, hiszen, ha megtalálod a tökéletes szabást, és hosszt, akkor nem fog ez megtörténni. A legjobb választás a térd fölé érő ceruzaszoknya. Tavasszal bátran hordhatsz színes szoknyákat is egy egyszínű felsővel!

 

Kedvenceink a tavaszi kisruhák

Ha tavaszi Plus Size ruhákról van szó, akkor semmiképpen sem hagyhatjuk ki a kisruhákat. Ha valamiért, akkor ezekért igazán várjuk már a jó időt. Nincs is jobb, mint reggel felkapni egy egyszerű ruhát, esetleg hidegebb időkben egy blézert hozzá, és már indulni is. Egy igazán csinos ruhával nem tudsz melle nyúlni. Válassz pasztell, vagy élénkebb színekben, esetleg valami mintával díszítettet, és biztosan nagyon csinos leszel!

 

A színes tunikák

A tunikákat egyszerűen nem lehet megunni, hiszen tényleg kincset érnek. Nagyszerű szabásuknak köszönhetően ugyanis egyszerűen tökéletesen állnak a teltebb testalkaton. Nagy örömünkre nem kell idén tavasszal sem meglennünk nélkülük, hiszen számtalan tavaszi színben válogathatunk belőlük. Akár egy egyszerű fekete leggingszel is tökéletes tavaszi outfitet állíthatsz össze.
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
5 tipp, hogy otthonossá tedd lakásodat

Tovább


A következőkben mutatunk 5 szuper tanácsot, hogy hogyan tedd igazán otthonossá a lakásodat, hogy örömmel menj haza minden egyes napon, és jól érezd magad benn, jöjjenek is a szuper tippek!

5 tanács csapatépítő tréning szervezéséhez

Csatépítő szervezése: 5 tuti tipp


Csapatépítő tréninget szervezel, és szeretnéd belőle kihozni a maximumot, hogy tényleg minden a lehető legjobban sikerüljön, és mindenki boldogan, csodás élmények, és új ismeretek birtokában, egy igazi csapat tagjaként térjen...