Korcsolyázz te is Városligeti Műjégpályán

Hirdetés
Hirdetés

2018.01.25.

Cikkek

Ha tél akkor a Városligeti Műjégpálya


Városligeti Műjégpálya épülete és a jégpálya

Mi más is lenne az első gondolatunk, a téllel kapcsolatban, mint a korcsolyázás élménye, vagyis a legkedveltebb téli sportok egyike.


A Városligeti Műjégpálya 2011. óta minden télen várja a korcsolyázni vágyó kicsiket és nagyokat. 
 

A gyönyörűen felújított neobarokk stílusú korcsolyacsarnokban több dolog is helyet kapott. A Hoki Múzeum, amit a korcsolyázók ingyenesen megtekinthetnek, vagy a csodálatos eredeti stílusában felújtott díszterem, ahol akár privát rendezvények szervezésére is van lehetőség, mint születésnap, osztálytalálkozó vagy esküvő.

A műjégpályán oktatás is igénybe lehet venni, már akár 3 éves kortól várják a gyerekeket a szakképzett oktatók. Mit kell tehát tenned, hogy te is részese legyél ennek a fantasztikus élménynek? Csak látogass el és Budapest szívében elhelyezkedő Városligetbe, és egy kellemes téli séta mellett korcsolyázz egyet barátaiddal vagy családoddal.

Szerző: VV

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
rendezvény koronavírus alatt

Tovább


A koronavírus feje tetejére állította az egész világot, minden kimozdult a megszokott kerékvágásból, és ez bizony a rendezvények szervezését is érintette. Bármilyen esemény van, amin több ember találkozik, különösen...

Szauna pozitív hatásai

Tovább


Egyre elterjedtebbek Magyarországon is a szaunák, már a legtöbb fürdőben, edzőteremben, wellness szállodában alap, hogy van szálloda. Egy edzés után, egy medencézés előtt, vagy csak úgy nagyon kellemes időtöltés, aminek ráadásul...