Ez a mennyei leves nagyon finom, laktató és közben egyszerűen elronhtatatlan. Egy kellemes vasárnapi ebéd Budapesten, mikor meglátogatnak a barátaid nehogy a legnehezebb fogásokba kezdj bele, inkább válaszd az elronthatatlan húslevest és főfogásként valamilyen könnyen és gyorsan elkészíthető tésztát!
Mi kell hozzá?
-Hús (csirke, marha, amelyiket jobban szeretjük)
-Zöldségek (sárga- és fehérrépa, krumpli, vöröshagyma, fokhagyma, zeller, karalábé)
-Fűszerek (só, bors, ételízesítő)
-Víz
-Igény szerint cérnametélt is főzhető mellé
Elkészítés:
Tegyük fel a húst annyi vízben főni, hogy az ellepje! Ezt követően alaposan mossuk és tisztítsuk meg a zöldségeket, majd egy jó fél órával a hús feltételét követően tegyük bele fazékba őket!
Önsük fel vízzel és ízesítsük meg a levest. Ezt követően már csak várnunk kell, hogy a hús és a zöldségek megfőjenek és készen is vagyunk.
Javasoljuk, hogy utána szűrjük át a levét, hogy ne legyen zavaros!
Ugye milyen egyszerű volt? Jó étvágyat hozzá!
Kommentek
Még nincsnenk hozzászólások.