Felkészítés Blog

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Felkészítés Blog

Felkészítés Blog

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

Molett alkalmi ruha különleges eseményekre

2019/12/13 -

Ilyen a tökéletes molett alkalmi ruha

A tökéletes alkalmi ruhát megtalálni nem egyszerű, főleg úgy, hogyha nem konfekció méretet hordasz. Most elmondjuk milyen egy tökéletes alkalmi ruha moletteknek.
Csapatépítő tréning szervezése

2019/11/29 - VN

Nagyon fontosak a céges csapatépítő tréningek!

Bár sokan egy felesleges, kötelező feladatnak élik meg a csapatépítő tréningeket, igenis fontosak. Bizonyítottan serkentik a munkavégzés hatékonyságát ezek a tréningek, ha igazán jól vannak megszervezve. De vajon hogyan kell jól megszervezni?
Így szervezd meg az esküvődet Esküvőszervezési kisokos

2019/11/29 - VN

Ezek a legfontosabb lépések az esküvő szervezésekor

Az esküvő nagyon fontos mérföldkő a legtöbb ember életében. A hölgyeknek általában kisgyerek koruk óta óriási terveik vannak erre a napra. Mindennek tökéletesnek kell lennie a legapróbb részletekig, de mégis hogyan? Adunk néhány tippet,...
Kikapcsolódás egy vidéki wellness hotelben

2019/11/27 - VN

Ilyen egy zavartalan kikapcsolódás

A mindennapi gondok, stressz, fáradtság és pörgés már számodra is kezd sok lenni, úgy érzed nem bírod tovább a hajtást? Csak egy kis nyugodtságra vágysz mindentől távol, ahol végre ki tudod pihenni magad? Mutatjuk mi a legjobb megoldás!
Hibák az üzleti vacsora során

2019/11/20 -

Ezeket nem szabad elkövetned egy üzleti vacsorán!

A karrierépítés szempontjából rendkívül fontos egy üzleti vacsora, így nem árt tudnod, hogy mit nem szabad elkövetnek egy üzleti vacsora alatt, ha jót akarsz! 
Molett ruhák karácsonyra

2019/11/18 - VN

Így legyél csinos karácsonykor is molettként!

Azt hiszed molettként nem lehet csinosan és divatosan öltözködni? Már nem is erőlködsz, hogy találj egy csinos ünnepi ruhát karácsonyra? Hidd el, attól, hogy nem konfekció méretet hordasz lehetsz csinos a karácsonyi ünnepi ebéden, és céges...
csapatépítés helyszín

2019/11/14 -

Csapatépítés helyszín - Így viselkedj!

Ha főnököd csapatépítő programmal lepi meg a dolgozókat, akkor azt jelenti, hogy szerencsés vagy, hiszen odafigyel rátok. 
Hasznos ajándékok gyerekeknek

2019/10/28 - VN

Legjobb ajándék ötletek kislányoknak

A gyerekeknek való ajándék vásárlás sokszor nem is olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. Nem elég azt figyelembe venni, hogy minek örülne, habár legtöbbször ezt is elég nehéz kitalálni, azt is figyelembe kell venni, hogy valami olyat...

Legfrissebb cikkek


Mi a szálloda menedzsment, és milyen egy jó hotel menedzser?
A szálloda menedzsment és a hotel menedzser szerepe kulcsfontosságú a szálloda hatékony működésében és sikerében, és ezek a területek számos különféle feladatot és kihívást foglalnak magukban. 
Így tedd a lakást télen meleggé, nyáron hűvössé
A lakás hőmérsékletének szabályozása fontos a komfortérzet és az energiatakarékosság szempontjából is. Íme, néhány tipp, hogyan tarthatod lakásodat kellemes hőmérsékleten télen és nyáron is.
A láthatatlanok felfedezése - Hogyan vizsgálják a részecskéket?
A részecskék vizsgálata az anyagtudomány és a mérnöki gyakorlat egyik alapvető elemzési módszere, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük és manipuláljuk az anyagok tulajdonságait a mikroszkopikus szinten.
Életmódtanácsok egy helyen!

Te is szeretnél egy egészségesebb életmódot kialakítani mindennapjaid során? Kövesd az oldalunkat, ugyanis számtalan módszert és tanácsot találsz az egészséges életmód cikkjeink között. Az egészséges életmód kialakítása nem olyan bonyolult, mint gondolnád! Tarts velünk, mert mi segítünk, hogyan tudsz egészségesebben táplálkozni és a mozgás terén is mutatunk hasznos edzés terveket és gyakorlatokat, amiket érdemes kipróbálnod annak érdekében, hogy egy egészségesebb életmódot tudj kialakítani!

Segítség a munka és a tanulás terén!

Közeleg a vizsgaidőszak? Vagy a munkahelyeden húzós időszaknak nézel elébe? Tanulási módszereinkkel és teljesítmény növelő tippjeinkkel egyszerűen felkészülhetsz a közelgő vizsgákra vagy a kemény hétköznapokra a munkahelyeden! Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez.

Lakberendezés és felújítás

Ti is lakásfelújításra készültök, vagy esetleg egy kis új színt vinnél otthonodba? Olvasd el lakberendezés és felújítás cikkjeinket a weboldalon! Számos lakberendezési praktika és tipp, amiből inspirálódhatsz és felkészülhetsz a nagyház átalakításra!

Kitekintő

Oldalunkon számos cikket és érdekességet találhatsz, ami segít felkészíteni az élet apróbb és nagyobb kihívásaira, legyen szó akár munkáról, tanulásról, akár egy új egészségesebb életmód bevezetéséről vagy lakásfelújításról, nálunk bátran inspirálódhatsz, ugyanis segítünk a felkészülésben!