Felkészítés Blog

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Felkészítés Blog

Felkészítés Blog

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren

2019/03/12 -

Gyorsétterem Budán, a Széll Kálmán téren

A nagyváros pezsgő életében gyakran még ebéd alkalmával sem tudunk lelassítani kicsit, megpihenni. A húzósabb napokon sem érdemes azonban kihagyni egy ízletes tésztaebédet vagy más ételkülönlegességet! Mutatjuk, hol érdemes ebédelned, ha...
GoPro hero 7 - Vedd fel élményeid profi minőségben

2019/03/02 -

GoPro hero 7 - Akciókamera profiknak

Egy olyan kamerára vágysz ami a óban is veled lehet a síleés során? Ami állja a hideget, de akár 40 fokban is melletted lehet? A homok ne bántja, és akár víz alatt is lehet vele filmezni? A GoPro hero 7 akciókamera mind ezt tudja, és még...
Néhány időtálló ruhadarab az exkluzív megjelenésért

2018/12/09 -

3 időtálló ruhadarab, melyek segítségével exkluzív lesz a megjelenésed

Ha szeretnél exkluzív megjelenést elérni, van néhány olyan időtálló ruhadarab, amit mindenképp be kell szerezned! A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat! 
Bemutatjuk, hogy hogyan válassz ruhát az alaktípusodnak megfelelően!

2018/11/07 -

Így válassz ruhát az alaktípusodnak megfelelően

Valószínűleg senkinek sem mondunk újat azzal, hogy a különböző alaktípusokon, különböző ruhadarabok mutatnak a legjobban. De tudod, hogy mit érdemes viselned az alaktípusodnak megfelelően? 
Ismerd meg a catering kifejezés jelentését!

2018/09/02 -

Mit jelent pontosan a catering kifejezés?

Manapság egyre többször találkozhatunk a catering fogalmával, de sokan nem tudják, hogy mit is jelent pontosan. A következőkben megismerkedhetsz a fogalom jelentésével! 

2018/07/25 -

Hosszúhétvége a gyerekkel? Hogyan lesz számunkra is pihentető.

Pihenés mindenkinek kell, hogy ellazuljunk, és kicsit kikapcsolódjunk, a munkahelyi stressz magunk mögött hagyva. A gyerekes családok esetében ez sokkal nehezebb, hiszen a gyerekekre pihenés idején is figyelnünk kell, ami sajnos ugyanúgy fárasztó...
Nézd meg, hogy milyen hatással van a kávé a szervezetedre!

2018/07/18 -

Ismerd meg a kávé jótékony hatásait!

Tudtad, hogy a kávénak számtalan jótékony hatása van a szervezetünkre, a testünkre? A következőkben bemutatjuk, hogy miért érdemes rendszeresen kávéznod! 

Legfrissebb cikkek


Mi a szálloda menedzsment, és milyen egy jó hotel menedzser?
A szálloda menedzsment és a hotel menedzser szerepe kulcsfontosságú a szálloda hatékony működésében és sikerében, és ezek a területek számos különféle feladatot és kihívást foglalnak magukban. 
Így tedd a lakást télen meleggé, nyáron hűvössé
A lakás hőmérsékletének szabályozása fontos a komfortérzet és az energiatakarékosság szempontjából is. Íme, néhány tipp, hogyan tarthatod lakásodat kellemes hőmérsékleten télen és nyáron is.
A láthatatlanok felfedezése - Hogyan vizsgálják a részecskéket?
A részecskék vizsgálata az anyagtudomány és a mérnöki gyakorlat egyik alapvető elemzési módszere, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük és manipuláljuk az anyagok tulajdonságait a mikroszkopikus szinten.
Életmódtanácsok egy helyen!

Te is szeretnél egy egészségesebb életmódot kialakítani mindennapjaid során? Kövesd az oldalunkat, ugyanis számtalan módszert és tanácsot találsz az egészséges életmód cikkjeink között. Az egészséges életmód kialakítása nem olyan bonyolult, mint gondolnád! Tarts velünk, mert mi segítünk, hogyan tudsz egészségesebben táplálkozni és a mozgás terén is mutatunk hasznos edzés terveket és gyakorlatokat, amiket érdemes kipróbálnod annak érdekében, hogy egy egészségesebb életmódot tudj kialakítani!

Segítség a munka és a tanulás terén!

Közeleg a vizsgaidőszak? Vagy a munkahelyeden húzós időszaknak nézel elébe? Tanulási módszereinkkel és teljesítmény növelő tippjeinkkel egyszerűen felkészülhetsz a közelgő vizsgákra vagy a kemény hétköznapokra a munkahelyeden! Tanulási módszerek, tanulási stratégiák a sikeres vizsga eléréséhez.

Lakberendezés és felújítás

Ti is lakásfelújításra készültök, vagy esetleg egy kis új színt vinnél otthonodba? Olvasd el lakberendezés és felújítás cikkjeinket a weboldalon! Számos lakberendezési praktika és tipp, amiből inspirálódhatsz és felkészülhetsz a nagyház átalakításra!

Kitekintő

Oldalunkon számos cikket és érdekességet találhatsz, ami segít felkészíteni az élet apróbb és nagyobb kihívásaira, legyen szó akár munkáról, tanulásról, akár egy új egészségesebb életmód bevezetéséről vagy lakásfelújításról, nálunk bátran inspirálódhatsz, ugyanis segítünk a felkészülésben!